Kiskorúként megkereshetem apámat?
Kiskoromban örökbe adott de akarok vele találkozni. Nem tudom hol lehet mert úgy tudom mikor örökbe adott elköltözött. Csak beszélni szeretnék vele. A nevelőszüleimmel ezt meg lehet beszélni vagy valami?
16/F
Segáz :)
talán egyszer vagy kétszer találkoztam velük de ők nem annyira édekelnek
Kiskorúként hivatalosan még nem léphetsz!
Sajnálom, ami édesanyáddal történt, és sajnálom, ami veled. Persze, először a nevelőszülőkkel kellene erről beszélned, és őnekik őszintén elmondani, miért is akarod látni az apádat. (Egyébként a helyedben nem lennék rá kíváncsi.) Ha beszélsz is erről a nevelőszülőkkel, valahogy jó lenne, ha úgy sikerülne, hogy ne bántódjanak meg. Ők felneveltek, valószínű sajátjukként szeretnek téged, és gondolom, érzelmileg te is hozzájuk kötődsz.
Vajon mit tudnál mondani a vérszerinti apádnak? Megkérdeznéd tőle, miért tette? Egész biztos, hogy félt attól a felelősségtől, amit egy kisgyermek nevelése jelent. Talán túlságosan szerette, és nagy fájdalommal járt számára, hogy elvesztette édesanyádat. Talán úgy érezte, hogy kiszaladt a lába alól a talaj, és úgy gondolta, jobb lesz neked, ha más gondjaira bíz. Ki tudja, de nem mindegy?
Ne bolygasd a múltat, ne téptd fel a sebeidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!