Nagyon fontos! Az lenne a gondom h ma veszekedtünk apámmal és azt mondta h "elzavar a háztól" szerintem komolyan gondolta. Lehetséges ez, hogy törvényes gyermekeként és KISKORÚként elzavarjon otthonról? Vagy van valamilyen jogom maradni?
Szia! Nem szép dolog karácsonykor ennyire hagyni elvadulni a helyzetet, persze tudom, sokszor nem egyszerű, én is emlékszem mennyire megbántódtam egy egy alkalommal mikor ilyeneket vágtak a szüleim a fejemhez.
Aztán neki is indultam gyalog is ha kellett, de estére mindig hazamentem, aztán alakult valahogy.
Viszont, ha jogokkal akarsz foglalkozni és ennyire keménynek érzed magad, akkor ne rémisszen meg hogy a esetleg a saját lábadra kell állnod.
Véleményem szerint, a legfontosabb dolog a békesség, próbáljatok közös nevezőre jutni, engedj te is egy kicsit.
Sok szerencsét a béküléshez!
Boldog Karácsonyt
Vannak nagyszüleid? rokonaid vagy ilyesmi?
mert oda mehetnél. és akk apud átgondolná.
Van anyum is, de most ő még gondban van, de próbáljuk minnél hamarabb h nála legyek. Most jelenleg apummal és mamámmal élek. Végülis mamámé a ház, szóval sztem ha ő nem akarja h menyjek...akkor nincs mitől aggódnom.
Jah és köszönöm a válaszokat! :)
Neked is egy patkány az apád? Részvétem! :S
Nincs vele mit beszélni, ha egyszer ilyet kimondott, el kell húzni tőle minél messzebb!
Én meg anyám miatt mentem el karácsonykor mert ha iszik nem normális. 2 órát hallgattam, hogy ócsáról, meg sértegetni próbál aztán inkább mentem sétálni egyet. Estére hazaértem. Aztán odajön azzal, hogy Boldog karácsonyt. :D
Mondom kösz, megvolt! De én már 18 elmúltam, és felvilágosítottam, hogy tudja, hogy nem vagyok rászorulva(suli mellett járok dolgozni), és könnyen lehet, h ez volt az utolsó közös karácsony.
Neked jó, mert anyudhoz akkor el tudsz menni majd, ha gáz lenne.
A jogokkal meg jó ha minden ember és fiatalkorú(!) tisztában van! 14 évesen egyik osztálytársam még nem volt tisztában, mikor ment a huzavona, h melyik szülőjéhez kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!