Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiskorúként megkereshetem apámat?

Kiskorúként megkereshetem apámat?

Figyelt kérdés

Kiskoromban örökbe adott de akarok vele találkozni. Nem tudom hol lehet mert úgy tudom mikor örökbe adott elköltözött. Csak beszélni szeretnék vele. A nevelőszüleimmel ezt meg lehet beszélni vagy valami?

16/F

2012. máj. 14. 13:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ő nem olyan volt
2012. máj. 17. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Már vagy 16 éves szóval tudsz lépni a dolog érdekében. Tudom mert engem is örökbe fogadtak... Amennyiben vagy már 16 éves a helyi gyámhatóságnál lehet érdeklődni a vér-szerinti szülők felkereséséről. Ebben az esetben a nevelő szüleid jelenléte/tudomása nélkül is intézheted a dolgokat. Viszont így lehet nehezebb lesz a dolog, például ha nem tudod a vér szerinti apádnak a nevét (én például nem tudtam). Szóval ha nem tudsz minden szükséges adatot ami kellene ehhez, és a nevelőszüleiddel jó a viszonyod, és úgy érzed megértenék a dolgot, akkor érdemes lenne beleavatnod őket, abba hogy fel akarod keresni a vér szerinti apádat, mert tudnának segíteni.
2012. máj. 17. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!