Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az mitől van hogy...

Szerintetek az mitől van hogy néha megtudnám anyut nagyon ütni?

Figyelt kérdés

Annyira de ANNYIRA feltud idegesíteni hogy nem tudom elmondani.

Direkt csinálja.

Folyton kiröhög,és nagyon durva dologkat csinál amit nem akarok részletezni.

Néha a fejemben lejátszom a jelenetet ahol jól megtépem.

Ennyire sose utáltam embert még és szerintem ezmár menthetetlen.

Most akkor rossz ember vagyok?

2012. nov. 8. 21:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Meg olyat szokott még csinálni,hogy odaáll a bejárati ajtó elé( 3emeletes házban lakunk) és elkezd úgy veszekedni,és direkt hangosan mondja amit én neki mondok.

Nem beszélek vele szépen és ne is várja el

Lejárat a szomszédok előtt is.

Miatta gyűlölöm magam mert folyton azt mondja hogy olyna vagy mint az apád.Ettől sírok mindig.

És folyton mondja.

Már gondolkodtam öngyilkosságon is mert minek éljek?

Azon hogy ki az apám nem tudok változtatni....

2012. nov. 8. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Direkt provokál téged, ne szólj neki vissza semmit sem, jobban teszed, micsoda anyák vannak, hihetetlen!

Akkor utálja az apádat és benned õt látja, azért viselkedik igy veled. Vedd fel a telefonodra vagy valamire,amikor cirkuszol veled, és menjél el panaszkodni az illetékesekhez!

2012. nov. 8. 21:48
 13/14 anonim ***** válasza:
16%
Mert neveletlen vagy
2012. nov. 8. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem fogok itt a személyiség működéséről beszélni, lássuk a rövid tényeket:

Mutterod megváltoztatni nem fogod tudni. Tök mindegy, mit és hogyan mondasz neki, változni nem fog. Ezért kár is azzal vesződni, hogy foglalkozz vele.

Jelenleg arra vagy kényszerítve, hogy vele élj.

Tekintsd őt egy felhangosított tv-nek, amit el kell viselned, és nem kapcsolhatod ki.

Idegeskedéssel, gyűlölettel a helyzeteden nem fogsz javítani, tehát a saját érdekedben mellőzd ezeket az érzéseket. Most erre azt fogod mondani, hogy azt nem lehet, én viszont azt mondom, hogy lehet.

Az egyetlen dolog, amin változtatni tudsz, az a saját hozzáállásod. Meg kell tanulnod immunissá válni rá. Gyakorolj.

Másik fontos tudnivaló:

Ha durva dolgokat csinál, akkor kiskorú veszélyeztetése bűncselekmény is szóba kerülhet. Ez esetben feljelentést kellene tenned. Ettől ő nem fog változni, de nem árt, ha a hatóságok tudják, mi folyik nálatok.

Nálunk volt ilyen, az illetőt az IMEI-be szállították megfigyelésre.

2012. nov. 10. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!