Így megtudnám békíteni?
Párommal 3éve vagyunk együtt.. Az utóbbi időben vizsgáztam,emiatt a rengeteg feszültséget sajnos rajta vezettem le.. mindig veszekedtünk, nem is voltunk boldogok..
Szombaton kiborult a bili..:( Megírta,hogy elege van, és hagyjam békén! Vasárnap tanultam,nem is kerestem..Hétfőn vizsgáztam, nagy öröm volt,levizsgáztam négyesre,akkor jöttem rá,hogy elmartam magam mellől a stressz miatt azt az embert,aki a mindenem jelentette!
Átmentem hozzá Hétfőn, és azt mondta,hogy nem is akar látni egy jó darabig,annyira megbántottam!:(
Könyörögtem,bocsánatot kértem,de hajthatatlan!
Írt egy sms-t, hogy tartsam tiszteletben a kérését,és hagyjam..
Azóta nem is kerestem (2napja),de megőrülök.. az érzés,hogy elveszíthetem..:( Persze,tiszteletben tartom a kérését, de nagyon hiányzik!
Úgy gondoltam,hogy Szombaton átmegyek hozzá,és meglepem,sütök neki egy tortát,és odarakom az asztalára,mire hazaér!
Szerintetek jó ötlet lenne? Addigra lenyugszik? Nagyon fáj,hiányzik..:(
Köszönöm!
L/20

szerintem keresni fog ő mindenféle képpen ha szeret még
nálunk is voltak ilyenek, barátom kérte hogy hagyjam békén egy ideig mert torkig lett velem
én is vizsgaidőszak plusz családi hepaj miatt voltam elviselhetetlen
elöbb utóbb jelentkezett
ha most fordult elő akkor szerintem ebből az egészből enm lesz nagy gond
és még látta is rajtad hogy megbántad
tarts ki, remélem jelentkezik :)
Köszönöm!:)
És nem lesz ideges,hogy megkért,hogy hagyjam,és keresem?
Szombaton már 5napja,hogy nem kerestem, de nem bírom ki nélküle..:'(
Remélem,megérti,bár félek a reakciótól!
Igazából,ilyen még nem volt,mert most nagyon ideges rám!
Azt mondta,nem tudja,hogy akarja-e ezt az egészet!
Szeretném benne megerősíteni a tudatot,sütök neki tortát,odaadom,és elmondom,mennyire szeretem!:))))

Persze,Szombat este mindenképp jelentkezek!:))
Kicsit izgulok amúgy!
Most pont a netet bogarászom,valami jó tortareceptért!

ez nem ide illett, de gondoltam belinkelem
ha eddig jól megvoltatok akkor én kétlem hogy kapóra jött volna neki hogy most ne lásson
nyilván ő is őrlődik, a pasik nehezen kezelik a nők hisztizését meg agresszióját
kicsit pihizik gondolom és nyugodtan átgondolja az egészet
én is kiváncsi vagyok a végkifejlettre :)
(egyik korábbi válaszoló)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!