Így megtudnám békíteni?
Párommal 3éve vagyunk együtt.. Az utóbbi időben vizsgáztam,emiatt a rengeteg feszültséget sajnos rajta vezettem le.. mindig veszekedtünk, nem is voltunk boldogok..
Szombaton kiborult a bili..:( Megírta,hogy elege van, és hagyjam békén! Vasárnap tanultam,nem is kerestem..Hétfőn vizsgáztam, nagy öröm volt,levizsgáztam négyesre,akkor jöttem rá,hogy elmartam magam mellől a stressz miatt azt az embert,aki a mindenem jelentette!
Átmentem hozzá Hétfőn, és azt mondta,hogy nem is akar látni egy jó darabig,annyira megbántottam!:(
Könyörögtem,bocsánatot kértem,de hajthatatlan!
Írt egy sms-t, hogy tartsam tiszteletben a kérését,és hagyjam..
Azóta nem is kerestem (2napja),de megőrülök.. az érzés,hogy elveszíthetem..:( Persze,tiszteletben tartom a kérését, de nagyon hiányzik!
Úgy gondoltam,hogy Szombaton átmegyek hozzá,és meglepem,sütök neki egy tortát,és odarakom az asztalára,mire hazaér!
Szerintetek jó ötlet lenne? Addigra lenyugszik? Nagyon fáj,hiányzik..:(
Köszönöm!
L/20
Köszönöm a linket,megnézem őket!
Persze,írok majd,igazából én is kicsit félek a reakciótól,mert még olyan idegesnek SOHA nem láttam,mint volt..:((
Remélem örülni fog!:)
Ohh,kérem szépen!
Megjelentem nála tegnap este a kis tortámmal, bemegyek a szobájába,nézek rá mosolyogva.. reagáció:"Arról volt szó,hogy most pár napig nem keresel.."
Ekkora egy böszme,bunkó tökfejet!!!!!
Aztán elkezdtem neki mondani,hogy megértheti,stressz volt rajtam stb stb.. kb 200x bocsánatot kértem tőlem..
Őt nem érdekli,mert nagyon megbántottam, és sok belőlem,sok a hisztimből, elege van, lehet,nem is akarja tovább, nem tudja maga sem,hogy mit akar..és hagyjam..várjak.
Letettem a tortát,és elmentem...
Kb. egész éjszaka bőgtem,de mindegy..:(
köszönöm az érdeklődést!
Fenébe, én pedig reméltem, hogy minden rendben lesz :( Most tényleg ne keresd, ha akar valamit, jelentkezni fog :(
sajnálom
Itt vagyok,bocsi,csak nem nagyon tudtam internethez kerülni!:(
Azóta kibékültünk, úgy volt, hogy nem kerestük egymást négy napig.. ALIG bírtam ki, szinte mindennap sírtam, nagyon hiányzott.. aztán írt egy sms-t,hogy ne szenvedjünk,szeretjük egymást, stb..
Átjött, megbeszéltük a dolgokat(volt mit megbeszélni),és kibékültünk!
Köszönöm a válaszokat!
veletek minden okés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!