Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg olyan gyakori, hogy a...

Tényleg olyan gyakori, hogy a nő átveri a férfit hogy gyereke legyen? Ennyire naivak a férfiak?

Figyelt kérdés

Főleg akkor lepődök meg, amikor max 3 hónapos a kapcsolat vagy egyáltalán nincs is kapcsolat csak szexelnek, de a férfi nem védekezik mert a nő szed gyógyszert és/vagy több orvos is meddőnek nyilvánította.

Komolyan van olyan aki beveszi még ezt a dumát?

2015. dec. 28. 13:55
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Én nem védem az ilyen nőket egyébként, nagyon aljas dolognak tartom mind a férfi, mind a gyerek felé. komoly kapcsolatban, házasságban különösen durva. Ott meg is értem a férfit: leülnek, megbeszélik, alap a bizalom nyilván.

Engem inkább az érdekel, egy futó kapcsolatban miért kockáztat ennyit a férfi.

2015. dec. 28. 16:59
 22/27 anonim ***** válasza:
94%

"A nők fele tablettát szed, és baromi nagy részük anélkül is trombózist kapott volna."

Honnan tudod?

2015. dec. 28. 17:11
 23/27 anonim ***** válasza:
31%
Onnan, hogy a tabletta nem okozza a trombózist, hanem a kockázatát növeli.Számold ki, hány dohányzó nő szed tablettát, holott tilos lenne. Na, ők is mind arra fogják a trombózisukat.
2015. dec. 28. 18:26
 24/27 anonim ***** válasza:

felhotlen szex nics minden tetted kovetkezmennyelc jarhat

Tobb mill eve a szex kovetkezmenye es mellekhatasa a gyerek alap universumi teny

Ennek tudataban ha valaki szexel valalja a mellekhatas kockazatat

Ezert nem kell fuvel faval felhotlenul szexelni

2015. dec. 28. 19:26
 25/27 anonim ***** válasza:
93%
gumit kel huzzni enyi minden más süóket szöveg
2015. dec. 28. 19:40
 26/27 anonim ***** válasza:
86%

És milyen sok olyan férfi van pedig, aki nem akar gumit húzni. Nekem sokáig tartott megtalálni azt a partnert, aki nem csak az én nyakamba akarta varrni a védekezést hormonális úton.

De amúgy szerintem ez nem naivság kérdése a férfiak nagy részénél, hanem tényleg annyira ellene vannak annak, hogy az élvezet értékét csökkentse a gumi. Szerintem legalább olyan gyakori az a férfi, aki hazudik arról, hogy a nő átverte, mint amennyi nő veri át a partnert, hogy rendesen védekezik. Az a férfi aki nem vette ki a részét a védekezésből, az utólag se reklamáljon.

2015. dec. 28. 21:12
 27/27 anonim ***** válasza:

mert gumi nélkül jobb

gondolom ezért

2015. dec. 29. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!