Mennyire gyakori, hogy egy fekete és egy fehér párnak teljesen fehér gyereke lesz?
Seal-ről és a lányáról láttam egy fotót, amin nagyon elcsodálkoztam. A kislány fehérbőrű, szőke, világos szemszínű.
Mennyire gyakori, hogy ennyire rejtve marad a sötétebb bőrszín?
igen, ő csak akkorismerte meg a Klumot amikor az már terhesvolt. Mivel a Briatore nem akarta a gyereket, ezért a heidi nem is csináltatott apaságit, de a Seal egy év múlva örökbefogadta.
De a kérdésedre a fehérbőr gyakran előfordul vegyes szülőknél. A kék szem gyakorlatilag kizárt
Ja, ha nem vér szerinti gyereke, az már megmagyarázza a fotót. Erről nem tudtam, a képaláírás alapján "Seal és a lánya", ez zavart meg.
A kék szemen nem csodálkozom, én magam is ismerek olyan sötét bőrű, félvér embert, akinek világító kék szeme van.
A világos bőr- és hajszínt nem tudtam hova tenni a kislánynál.
Cicabogár, az ember egy faj. Akkor lenne fajkeveredés, ha egy embernek és egy póninak születne közös ivadéka.
Mint ahogy a bibliai fajtalankodás is állatokkal történő szexuális aktust jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!