Hogyan viselkedik az a 22 eves lany a szuleivel, aki hisztis?
Fogalmam sincs. De ha én hisztiznék akkor tuti, hogy anyám és apám is nagyon hamar helyre tenne, és nagyon hamar megtanulnám, hogy ha nem tetszik valami akkor kívül tágasabb a világ
22/N
Akkor mi a konkrét kérdés?
Hisztizni sokféleképpen lehet.
Szóval. Hiszti oka: valaki nem kapja meg amit akar, vagy nem úgy és nem akkor, stb.
Ami nem hiszti: tárgyilagos megbeszélés, elfogadása a másik döntésének ezek után, mérlegelés, hogy mindkét fél a legjobb formáját hozta-e.
Amikor valamit szeretne, állandóan firtatja, mert neki jár. Ennek különféle megnyilvánulásai vannak: durci, nem szól hozzá, csak saját maga a középpont számára.
22 évesen hozzátenném h mondhat olyat: bezzeg a többieknek, a többieknél, vagy azt hiheti hogy mivel ő olyan szép és fiatal, több jár neki és mórikálja magát. Már ha tudod, ez mit jelent.
Nem értem én sem, hogy mi a kérdés.
Mert a hisztit mindenki máshogy definiálja. Van, aki szerint az is hiszti, ha bunkó valakivel, az meg jogosan megsértődik.
Hat hisztisen. Kovetelozoen, toporzekolva, hiszteriazva, elkenyeztetett liba modjara... Kedelyallapotait hirtelen kulso behatas nelkul jelentos mertekben valtoztatva.
Pofonvonzoan, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!