Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normálisan viselke...

Szerintetek normálisan viselkedik az anyám?

Figyelt kérdés

Egy napot nem bír ki kötekedés és hisztizés nélkül, minden áldott nap belémköt valami miatt, vagy beszól valamit. Ezenkívül rendszeresen elmond mindenféle hülye idiótának, és hogy "te vagy a legidiótább/leghülyébb/legelviselhetetlenebb a Földön" meg ilyeneket.

Normális az aki így viselkedik?

2015. okt. 16. 16:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem bírok már így itthon élni, hogy valaki folyton beszólogat meg leüvölti a fejemet és ilyesmi dolgok
2015. okt. 16. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Mi az oka? Nyilván te váltod ki... Esetleg arról is írj.
2015. okt. 16. 16:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Először is szerinte minden hülyeség amit csinálok, ha elmegyek biciklizni rossz időben vagy sötétben emiatt szerinte tök hülye vagyok és nem normális dolog. Ha bemegyek a városba jól érezni magam (sétálgatni, szóval hogy ne itthon üljek a gép előtt) az se normális dolog szerinte, azért is beszólogat. Az se tetszik neki hogy a testvéremmel nem vagyok jóba. Egy csomószor elkezd beszólogatni, ha olyanja van akkor meg elkezd ordibálni, én meg valamikor amikor már nem tetszik, hogy állandóan beszól valamit, megmondom neki a magamét egy kicsit. Nem durván, csak hogy álljon már le vagy ilyesmi. Meg már valamikor én is elkezdek vele kiabálni, olyankor tud elszabadulni a pokol és jön az hogy "mindjárt szétverlek/kib*szlak a házból.

De mégis miért tűrjem el azt, hogy úgy beszél velem mint a sz*rral folyamatosan, és mindig tudatja velem, hogy amit én csinálni szeretnék az nem normális dolog? Egyszer nem bírja ki hogy ne kritizáljon

2015. okt. 16. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
azért az írásod alapján lehet benned hiba rendesen.
2015. okt. 16. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Vagy te léptél be a kamaszkorba vagy ő a változóba de lehet mindkettő :)
2015. okt. 16. 17:43
 6/7 A kérdező kommentje:
ma 17:39, mivel van a hiba pontosan? mire gondolsz?
2015. okt. 16. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
az é anyám is hasoléó
2015. okt. 17. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!