Hiába várom, hogy anya elengedjen szenteste a barátomhoz? Túl nagy elvárás lenne?
Figyelt kérdés
Minden hétvégét együtt töltünk, a hétköznap a suli miatt nem megy. Egy este nálunk, egy náluk. Szenteste ő nem jöhet el, mert az anyukája özvegy, nem akarja egyedül hagyni. Engem csak azért nem enged el anya, mert "csak" (hogy szenteste mindenki otthon legyen, meg majd ha összeköltöztünk, stb). Pedig nem is úgy akarok átmenni, hogy kihagynék valami családi programot, hanem este, amikor pont lefeküdnénk. Úgyis csak felvonulok a szobámba, alszok, aztán délelőtt veszekedve készülődünk, mert ebédre megyünk mamához, de a barátom oda se tud jönni. Nem lenne mindegy, hogy ott alszok, vagy itt, ha úgysem látjuk egymást az éjszaka anyáékkal?2015. dec. 16. 20:27
31/36 anonim válasza:
"Es igen, nem vagyunk egyutt hudenagyonreg ota, csak fel eve, mondjuk nem tavkapcsolat, mert kozel lakik, es hetkozben egy kis idot tudunk egyutt tolteni (2 nap 1-1 orat), de elegge ismerem mar."
Learn to read.
32/36 anonim válasza:
Szóval hogy is van ez? A kérdező még legyen hálás is azért, mert az anyja persze csak jót akarva és tiszta szeretetből - miből másból - szúrja el a karácsonyát?
33/36 anonim válasza:
ma 16:19
Még mindig nem látom, hol írja, hogy fél éve ISMERI. Én pl 5 éve ismertem az exem, mikor összejöttünk, de ez csak egy példa...
34/36 anonim válasza:
#25 "elmondanánk, hogy az aktuális kanja fontosabb volt neki mint a család." - úgy eltöprengtem, hogy vajon aki egy férfit per lekanoz, az önmagát minek tartja... gondolom a kan párjának...
Egyébként meg, már bocsánat, de tudod az ember a párját maga választja, a szüleit meg készen kapja, olyannak, amilyenek... és senkit se kérdeznek meg, hogy meg akar-e születni, és oda, ahova...
35/36 anonim válasza:
Es a parod csaladja mit szol hozza,hogy oda akarsz pofatlankodni szenteste?
36/36 anonim válasza:
#35, mármint a párja özvegy anyukája mit szól ahhoz, hogy a Kérdező késő este átmegy a párjához aludni? Kizártnak tartom, hogy zavarná, szerintem inkább örül neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!