Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hiába várom, hogy anya elenged...

Hiába várom, hogy anya elengedjen szenteste a barátomhoz? Túl nagy elvárás lenne?

Figyelt kérdés
Minden hétvégét együtt töltünk, a hétköznap a suli miatt nem megy. Egy este nálunk, egy náluk. Szenteste ő nem jöhet el, mert az anyukája özvegy, nem akarja egyedül hagyni. Engem csak azért nem enged el anya, mert "csak" (hogy szenteste mindenki otthon legyen, meg majd ha összeköltöztünk, stb). Pedig nem is úgy akarok átmenni, hogy kihagynék valami családi programot, hanem este, amikor pont lefeküdnénk. Úgyis csak felvonulok a szobámba, alszok, aztán délelőtt veszekedve készülődünk, mert ebédre megyünk mamához, de a barátom oda se tud jönni. Nem lenne mindegy, hogy ott alszok, vagy itt, ha úgysem látjuk egymást az éjszaka anyáékkal?
2015. dec. 16. 20:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
35%

Igazad van!!!negy

En igy fogom nevelni a lanyom akkor, "kislanyom, en hiszek a repat evo repulni nemtudo pokokban, ezentul te is hiszel benne es minden vasarnap elmesz a sarokba imadkozni Jezushoz a pokhoz, a mi nagyurunkhoz. Amen meg minden szentvese, majomkenyerfa miegymas.

Komolyan miert kell a vallast ( kepzeletbeli dolgokat ) raeroltetni egy gyerekre? Vagy ha mar majdnem felnott akkor ennyire korlatozni? Ezert ilyen manapsag a legtobb gyermek-szulo kapcsolat

#6os voltam.

2015. dec. 16. 20:49
 12/36 A kérdező kommentje:
De az miért baj, ha nem itthon vagyok, amikor ők úgyis alszanak? Alvás közben jobb nekik, ha itthon vagyok? Az a kb 12 óra, vagy kevesebb mit számít? Nekem fontos lenne, mert persze, fent lennénk még egy darabig, meg sokkal jobb kedvem lenne utána, azért is, mert találkoztam vele, meg azért is, mert mellette ébredhetek.
2015. dec. 16. 20:49
 13/36 A kérdező kommentje:
Egyébként anyukám még csak templomba se jár. A keresztelőm óta csak kívülről látta a templomot.
2015. dec. 16. 20:50
 14/36 anonim ***** válasza:
45%

Biztonsagerzetet nyujt nekik hogy egy fedel alatt vagy veluk gondolom.

Meg ez azt az erzest adja hogy egyutt vagytok szenteste milyen franko csalad vagytok, legtobb esetben masnap meg mar orditanak az emberek egymassal..

2015. dec. 16. 20:50
 15/36 anonim ***** válasza:
13%
Eléggé buta vagy, kedves hatos :)
2015. dec. 16. 20:51
 16/36 anonim ***** válasza:
36%

Buta az aki nem viszo el a gyereket orvoshoz mert isten majd megsegiti a nemletezo erejevel, es emiatt halt meg rengeteg gyermek, ha a vallasi nezeteimre irtad arra ez a valasz.

Ha csak frankon be akartal szolni, interneten keresztul, arra csak annyit hogy kemeny legeny vagy a gaton 😂👌

2015. dec. 16. 20:53
 17/36 AtyeszLL ***** válasza:
44%

Hülye felnőttek.

Ha anya nem érti meg, hogy a muszáj karácsony nem olyan meghitt, mint a jófej voltam, és ha vége a vidám családi idillnek, akkor a lányom átmehet a barátjához aludni, akkor anya egy . . . (ja, már írtam)

2015. dec. 16. 20:57
 18/36 anonim ***** válasza:
71%

Persze, jó együtt aludni! De én is azt mondom, hogy ezt az estét bírd ki nélküle. Egyébként is szünidő van, most hét közben sincs suli, hogy ne tudjatok találkozni.

Mi régebben (amikor kb annyi idős voltam, mint te) úgy oldottuk meg, hogy a barátom eljött délután, feldíszítettük a fát, megajándékoztuk egymást valami aprósággal, 2-3 órát nálunk volt, vacsorára pedig ment haza ő is a családjához, meg én is a családommal voltam. Valahogy eszünkbe se jutott este elmenni a másikhoz aludni ilyenkor. Arra annyi lehetőség van máskor is. Így is boldogan telt ez az egész.

2015. dec. 16. 21:15
 19/36 anonim ***** válasza:
40%

Az ilyen anyuka akkor sem engedné, ha már külön laknál, csak ha már házas lennél és gyerekeitek lennének. Talán.. :D

Nagyon sajnálom Azt a kommentelôt, aki olyan párkapcsolatban él évek óta, hogy a szeretet ünnepét még sohasem töltötték együtt.

Egyebkent kérdezô, amíg otthon laksz sok Mindent nem tudsz tenni, azt kell csinalnod amit szüleid mondanak. :)

2015. dec. 16. 22:31
 20/36 anonim ***** válasza:
45%

2,5 éve vagyok együtt barátommal, az elmúlt 2 karácsonyt külön töltöttük, én itthon vagyok szülőkkel és nagyszülőkkel, ő pedig náluk otthon a saját családjával. Idén valószínűleg csak 27-e körül tudunk majd találkozni (karácsony előtt pedig 22-én), mivel nagy családunk van, és minden nap máshonnan jönnek a rokonok.

Ne problémázz ezen ennyit, szerintem amíg nem vagytok együtt 4-5 éve, teljesen normális, hogy külön karácsonyoztok a saját családotokkal. Nyilván nekem is jobb lenne vele is lenni 24-én, de ez van.

19L

2015. dec. 16. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!