Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már most teljesen kétségbe...

Már most teljesen kétségbe vagyok esve, hogy holnap be kell feküdnöm a kórházba és a gyermekem otthon kell hagynom. Mivel könnyíthetem meg?

Figyelt kérdés

A kislányom egy hónapos kizárólagos anyatejes baba.

Holnap be kell feküdnöm a kórházba mert pénteken műtenek.

Jövő héten kedden engednek ki ha minden jól megy.

Addig a férjemmel lesz itthon.

De már most előre kivagyok borulva, hogy itt kell hagynom.

Addig cumisüvegből fogja kapni az anyatejet, de félek attól is hogy utána nem fogja elfogadni csak a cumisüveget.

És rettenetesen hiányozni fog.

2015. dec. 16. 19:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%
a gyerek nem sérül lelkileg, mutattak egy kislányt akit elraboltak 10 évesen és pincében tartottak és nagylány létére elfelejtette a szüleit, szóval egy 1 hónapos baba pláne nem sérül és akkor mit érezzenek azok az anyukák akik ilyenkor már nem tudnak szoptatni és tápszeresek, nem tudok róla, hogy harakirit végeztek volna magukkal ezért. Szóval ha emiatt nem félsz annyira a műtéttől, akkor semmi baj a félelmeddel, amúgy kár ezért parázni.
2015. dec. 17. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

11, te konkrét pszichopata vagy.

"mutattak egy kislányt akit elraboltak 10 évesen és pincében tartottak és nagylány létére elfelejtette a szüleit,"

Valószínűleg olyan mértékben traumatizált lett a gyerek, hogy részleges amnézia tört ki rajta, de könyörgöm, ne válaszolj ide többet!

2015. dec. 17. 12:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Végtelenül érzéketlen és rosszindulatú 1-2 válaszadó.

Nem dől össze a világ, a baba jó esetben nem hal éhen, és nyilván apukára "meri" hagyni a Kérdező, de egy jó érzésű, szerető édesanyának akkor sem egyszerű egy ilyen csöppséget otthon hagyni napokra. Emellett nem 1 hónaposan van itt az ideje lépcsőfokot ugrani az etetésben, ahogy nem ilyenkor kell azzal foglalkozni, hogy egyszer felnő és el kell engedni, hiszen egy csecsemőről beszélünk, aki pár hete született csak.

Kitartás Kérdező, akárhogy is alakul, mindig állj pozitívan a dolgokhoz!

2015. dec. 17. 12:35
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
a pszichopata mást jelent ha már vissza akarsz vágni, akkor normálisan tedd ami tényleg szíven üt. Nem vagyok érzéketlen csak a mai világ nagyon érzelem központú és régen nem volt az anyukának ideje sem ezen gondolkozni, hanem örült ha túlélte a gyerek ezt az időszakot plusz akkoriban tápszer sem volt és örült, ha talált egy másik szoptatós anyukát, de az ő babája biztonságban lesz a férjével és lesz elég teje is, akkor minek ezen aggódni. Nyilvánvaló hogy a kérdező a műtéttől fél csak ezt rátereli más témára, mert tudat alatt így nyugtatja magát.ezzel nincs is semmi baj, ha pedig nem tetszik a válaszom nem egy ilyen oldalra kell menni.
2015. dec. 17. 12:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Pszichopataként jellemezzük azt, akinek komoly gondjai vannak az empátia és mások érző lényként való megértése terén. Kérlek, jelezd, az előző két hozzászólásod mely részei bizonyítják ennek ellenkezőjét.

Nem sértegetni akarlak, nem ismerlek, és letojom, ki vagy vagy mi bajod, de a hozzászólásaid nemcsak az empátia, hanem a hozzáértés/tapasztalat hiányáról is szólnak. Gyerekem ugyan nekem sincs, de ide kapcsolódó végzettségem és némi tapasztalatom van. Neked - a válaszaidból ítélve - lövésed sincs, hogyan "működik" egy pár hetes újszülött és hogyan viszonyul hozzá egy érzelmileg ép édesanya. Ezért kérlek, lásd be inkompetenciád, és múlasd az időd valamely más témánál!

2015. dec. 17. 13:03
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
pszichopata az akinek semmilyen érzelme sincs és a második is téves, mert öcsémnél én is besegítettem(igaz nem én szültem máris nem érthetem stb.),de volt hogy anyukámnak dolgozni kellett, mert apám tojt a munkára és nem halt bele, pedig mai napig imádja az öcsémet tehát nem az állt fenn, hogy nem kötődött hozzá,de ha valamit muszáj hát muszáj.Felnőttként fel kéne mérni, hogy a műtét szükséges, apa vigyázni fog a kicsire és még ha rá is szokik a cumira az nem a világ vége, mert szép/egészséges baba marad és szerintem EZ a lényeg.
2015. dec. 17. 13:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Felnőttként fel kéne mérni, hogy a műtét szükséges, apa vigyázni fog a kicsire"

A kérdező ezekkel nyilván tisztában van, nem a gyerek életéért aggódik, hanem megviseli, hogy a természetes és normális állapottal szemben ott kell hagynia. De mindegy, hagyjuk.

2015. dec. 17. 13:11
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
ha pedig én múlassam az időt más témánál(amit akkor betartok, mert az itt levő hülyeség fáj), akkor te meg ne pont rajtam akadj ki, hanem biztasd a kismamát, mert a te fújolásod is felesleges.
2015. dec. 17. 13:12
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha téged is magadra hagyott anyukád, akkor érthető, hogy kicsit sérült vagy.
2015. dec. 17. 13:15
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
én nem sértegettelek téged és még én vagyok érezelem nélküli miközben te variálsz(és valszeg ezt addig akarod csinálni míg igazad nem lesz), nem hagyott magamra, otthon dolgozott szóval megint bukta XD na de mindegy tényleg megyek de legalább a szánni való próbálkozásaid fölvidítottak, te pedig kismama ne izgulj pár nap alatt nem fog ekkora Pál fordulást csinálni a kisbabád
2015. dec. 17. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!