Ti is el akartok költöni 18 éves korotok után otthonról?
Bár,fogalmazhatnám inkább úgy is,hogy 'menekülni'.
De ez az eset,nem mindenkire vonatkozik,szóval maradt a költözés kifejezés.:)
Okok? Hova? Hogyan? Kivel? Mikor?
A "18 éves korotok után"-ra,az 1-18-ig,minden korosztály vonatkozik,kedves első.
Szóval nem baj,hogy írtál.Sőt.:)
Október elején költöztem koleszba,egyfajta menekülés volt édesanyám elől. Mivel most vagyok végzős középiskolás, az érettségi és a továbbtanulás fontosabb a munkánál, ezért csak ez jöhetett szóba. Érettségi után összeköltözünk a barátommal, nyáron dolgozni fogok, és ha felvesznek egyetemre, akkor majd egyetem mellett is,ha bírom majd.
18(egy hónap, és 19/)L
Úgy látom, én vagyok a kakukktojás:)
Anyámnak szüksége van rám, a ház körül fizikailag is, meg lelkileg is, és mivel túl vagyunk azon, hogy már ne gyerekként tekintsen rám, hanem teljes jogú felnőttként, nincsenek viták és jól megvagyunk, valamint voltam már hosszabb ideig egyedül külföldön, így nem kell bizonygatnom sem magam, sem mások előtt, hogy képes lennék az önálló életre is, nem vágyom arra, hogy külön költözzek. Anyagilag, életminőségre és érzelmileg is mindketten jobban járunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!