Szülők! Ti mit szólnátok, ha megtudnátok ezt a 20 éves lányotokról?
érdekes kérdés, na meg a válaszok is parádésak, ahogy itt néhány 14 éves beszéli magából a semmit, milyen kibebaxott jogok illetik meg őket.
először is a lány hazudozik a szüleinek, hogy tanul keményen, holott külföldön etyepetyézik a szülők pénzéből egy néger sráccal.
ha ez valakinek normális, akkor biztos én vagyok a hülye.
a másik, néhányan nincsenek tisztában a rasszizmus fogalmával, ajánlom a wikipédiát, elég sok hasznos dolgot leírnak ott a témával kapcsolatban.
a kérdésre válaszolva, én sem engedném hogy a lányom elcsessze a pénzem, na meg az életét arra hogy repülget hétvégenként egy sráchoz, tanulás helyett.
azt én sem értem, hogy ha ilyen nagyon kemény az egyetem, akkor hogy jut idő az utazásra?
mert akkor jutna idő suli mellett a melóra is, tudod mindenki arra szán időt amire akarja.
viszont ez nekem is kényelmes megoldás, hogy faterék jelenleg tömnek lóvéval, amit nem az egyetemre meg magamra fordítok (amire kapom) hanem repülőjegyre.
fapados gépeken is alaphangon 25-30 egy jegy.
Svédekhez mentem pár éve, akkor volt 34ezer, oda vissza 68 ezer.
szóval ha neked lesz ennyi pénzed, akkor hajrá.
bár azért dolgozni egész hónapban, hogy vegyek belőle két repjegyet...érdekes felfogás.
gyerek vagy még, és az a te legnagyobb bajod, hogy nincs aki elmagyarázná milyen butaságot csinálsz, mert a szüleidnek össze vissza hazudozol.
az pedig hogy pont egy külföldön élő feka kellett neked...no comment.
nem hiszem hogy abból a Magyarországon élő több százezer korod béli srácból nem tudtál válogatni.
mostanában amúgy is nagy divat lett ez a négerezés, valami potenciált látnak bennük a csajok, vagy "menőséget".
azt pedig hogy milyenek általában a négerek, páran már leírták.
utolso elotti feletek nem no magyar fax??
vagy a csaaldodban a nok allergiasok ra ?
ezt kulfoldon ugy hivjak white trass familie
#42 "érdekes kérdés, na meg a válaszok is parádésak, ahogy itt néhány 14 éves beszéli magából a semmit, milyen kibebaxott jogok illetik meg őket." - most gondolj bele, és ehhez képest "mi" mondjuk az igazságot - pl. hogy egy szülőnek a világon semmi beleszólása a 18 év feletti gyereke párkapcsolatába. Valamint a nappali tagozaton tanuló gyerek anyagi támogatása nem jog, hanem kötelesség.
Valamint az "amíg az én kenyeremet eszed, addig" kezdetű moslék csak egyes szülők zárlatos agyában létezik...
Azért nem frankó, hogy valaki "14 évesen" ennyire képben van a jogait illetően? :))) (persze, nyilván vannak a jogok mellett kötelességek is... csak nem olyanok, hogy a pénzével a szülő belevaut nyert a nagykorú gyermeke magánéletébe, párkapcsolatába...)
Nem olvastam végig a válaszokat.
Rettentő csalódott lennék, hogy nem avatott be korábban.
Ami a többit illeti...
Hát, az első sokk után szeretném megismerni személyesen, és az alapján kialakítani a véleményem. (Ezért is esne nagyon rosszul, hogy amíg a srác itt volt, nem ismerhettem meg - mert így, hogy már visszaköltözött, sokkal nehezebb.)
Meg sokat számítana az, hogy mennyire "komoly" is ez a dolog - mindkét fél részéről. Bár 3 év - az már jelent valamit.
"De azért mégis rossz, hogy hazudnom kell nekik, ők azt hiszik, hogy végig otthon tanulok/ vagy dolgozok, holott külföldön vagyok."
Ha ezt megtennéd velem és kiderülne, szülőként örökre eljátszanád a bizalmam. Nem mondom, hogy hátat fordítanék neked, de lerombolná a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!