Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha megtudnátok ezt a 20 éves lányotokról?

Figyelt kérdés
Egyetem miatt másik városban tanul, de hétvégére hazamegy. Bármit megkap tőletek, még ti támogatjátok, viszont keményen tanul, fontos neki a jövője. Ti nem tudnátok róla, hogy egy fekete európai sráccal együtt vannak, aki nemrég hazaköltözött, viszont az ország nincs messze repülővel. Ha ugyanúgy folytatódna közöttük a kapcsolat, látogatják egymást, és a lányotok dolgozna, hogy a saját pénzéből tudja finanszírozni a repjegyet, ti erről tudomást szereztek, mit szólnátok? Kiakadnátok, ha a tudtotok nélkül egy fekete sráccal találkozgatna, és kimenne vele néha egy-egy hétvégére? Ha mesélnék róla otthon, akkor 99%, hogy próbálnának tiltani tőle, viszont ha a fiút választom, és úgymond "nincs beleszólásuk, mert felnőtt vagyok", akkor búcsút inthetek az egyetemnek, mert a szakom mellett lehetetlen dolgozni.
2015. dec. 16. 12:18
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagyok rasszista, így nekem ugyan mindegy lenne, hogy milyen bőrszínű, milyen nemzetiségű, milyen vallású fiúval találkozgatsz, amíg az a fiú/férfi normálisan viselkedik veled, tiszta, ápolt, kulturált, nem nős, nem bűnöző és nem csak kihasználni akar.

Ugyanakkor az kicsit "aggasztana", ha a "nagyon" nehéz egyetemed mellett, ami mellett semmi mást "nem tudsz" csinálni, azzal töltenéd az időd, hogy a fiúhoz utazgatsz. Ha eddig tényleg ennyire nem volt időd másra az egyetem mellett, akkor ez meg fog látszani a tanulmányaidon.

2015. dec. 16. 12:41
 12/59 anonim ***** válasza:
76%
hidd el amint távkapcsolatoztok kevesebb találkozóval és így nem tud bejutni a bugyidba hirtelen elmúlik az ő részéről a szerelem
2015. dec. 16. 12:43
 13/59 A kérdező kommentje:
Nem Franciaországról van szó, és kérlek, ne keverd a gettókbeli feketéket tanult, diplomás emberekkel, akik ugyanúgy dolgoznak, mint minden más normális ember.
2015. dec. 16. 12:44
 14/59 anonim ***** válasza:
46%

"kérlek, ne keverd a gettókbeli feketéket tanult, diplomás emberekkel, akik ugyanúgy dolgoznak, mint minden más normális ember"

Ajánlom figyelmedbe a Lányom nélkül soha címü könyvet, ott sem "gettóbeli" valakröl volt szó, hanem egy kimondottan "tanult, diplomás! orvosról!!!

2015. dec. 16. 12:47
 15/59 Kései Sirató ***** válasza:
53%
Mondd el otthon, ha mástól tudják meg, rosszabbul jársz! Biztosítsd őket arról, hogy védekezel, nem fogsz összeszedni semmit.
2015. dec. 16. 12:47
 16/59 A kérdező kommentje:
Nem muszlim a fiú, hanem keresztény!
2015. dec. 16. 12:48
 17/59 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos nem örülnék neki. De nem volna igazam; főleg hogy keresztény, ha tényleg az. S ha én is tényleg az vagyok, akkor azért elfogadnám a dolgot.
2015. dec. 16. 12:53
 18/59 anonim ***** válasza:
79%
Mivel nem vagyok rasszista, ezért fel sem merülne az, hogy a lányom csak azért titkolózzon, mert a csávója feka.
2015. dec. 16. 12:54
 19/59 anonim ***** válasza:
72%
nézd itt nem az a baj, hogy a párod fekete,de akkor is egyenlőre kénytelen leszel nem nagykamaszként hisztizni, hogy "márpedig látni akarom mindegy mi van", hanem felnőttként belátni, hogy egyenlőre marad a távkapcsolat és ha igazán szeret max ő jön meglátogatni téged vagy kivárja a távkapcsolat végét. Mivel most a tanulás hidd el sokkal fontosabb mint egy szerelem, ami ha erős mindegy mi van kitart, tehát ezt is ki kell bírnia. Ne szúrj ki magaddal, mert tegyük fel föláldozod a jövődet/tanulmányaidat a szerelemért,de csak múló románc lesz. Aztán évek múlva visszasírod amiért buta kamaszként rohantál a szerelmed karjaiba és ezzel elcseszted a jövődet. Ha pedig igaz szerelem, mindegy mennyit kell várnia meg várja amíg elvégzed a sulit.
2015. dec. 16. 13:02
 20/59 A kérdező kommentje:
Rengeteg időt vártunk egymásra, hogy együtt lehessünk, holott akárkit megkaphatott volna, akárki miatt eldobhatott volna, de nem. Ti nem ismeritek őt, és attól még lehet jó ember, hogy nem fehér a bőrszíne, és az is, soha senki hozzá hasonlóval nem találkoztam még legyen magyar vagy külföldi. Csak a távolság miatt nem akarom, hogy vége legyen, ha idővel úgyis együtt lehetünk majd, közel egymáshoz.
2015. dec. 16. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!