Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyák: Ti tudtátok a lányotokr...

Anyák: Ti tudtátok a lányotokról, hogy már nem szűz? Egy anya ezt megérzi?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalatokat és véleményeket is írhattok.

A lányokat is kérdem: anyukátok tudta, megérezte, mikor már nem voltatok szüzek?

Egy átlagos, jó anya-lánya kapcsolatban tényleg megérzi az anya, hogy a lánya már nem szűz?

Ezt egy anya tudja?

Ha igen, miből?

2015. dec. 3. 14:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
7%
Egy mai lány már 10 év fölött rendszerint már nem szűz...
2015. dec. 3. 14:50
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Jól van az első egy idióta. Jelei tuti vannak, főleg ha már barátja van. Azt meg általában elmondja az ember a szüleinek főleg ha még viszonylag fiatal 14-15. :D Sem anya sem lány nem vagyok.
2015. dec. 3. 14:52
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Mivel kettesben mentem le a nyaralónkba a barátommal és akkor már pár hónapja együtt voltunk, így anya később mondta, hogy gondolta, hogy megtörtént. De amint hazajöttem, elmondtam neki, mert nagyon szoros a kapcsolatunk és ez nekem természetes volt.

18/L

2015. dec. 3. 14:56
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Én előre szóltam neki, hogy tervezzük, és megtanácskoztuk, mire kell odafigyelni, megnyugtatott pár dologban, aztán ránk hagyta, igaz, én már bőven elmúltam akkor 18...
2015. dec. 3. 15:13
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudta, elhitte, hogy szűz voltam 22 évesen is, amikor összejöttem a férjemmel. Egyébként 16 évesen vesztettem el az első barátommal, de a többivel nem jutottunk el a szexig.
2015. dec. 3. 15:17
 6/16 anonim válasza:
91%

Bár én nem vagyok anya,de gondoltam ezzel a válasszal tudok segiteni.

Az én édesanyám megérezte vagy láthatta valamiből,mert miután megtörtént, rákérdezett.(nem avattam be abba,hogy barátom van és hogy mik a szándékaim)

2015. dec. 3. 15:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem a megérzésen múlik.

Lett barátom és szerintem egy normális ember elkezdi kapisgálni, hogy akkor lehet is valami előbb utóbb. Egy jó anya nem tilt, hanem a lányával igyekszik bizalmi kapcsolatot kialakítani.

Szóval mikor összejöttem a barátommal( aki már a férjem) anya felhívta a figyelmemet a védekezésre amit már évekkel azelőtt megbeszéltünk. Mondtam neki hogy még nem fog megtörténni, elkezdte mondogatni hogy menjünk el nőgyógyászhoz, stb..

Szóval nem megérezte, hanem logikusan gondolkozott.

2015. dec. 3. 15:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem buta, akkor sejtheti, hogy nem csak ölelkeznek a gyerekek 16 év fölött. Amikor kettesben vannak.

Elég ha csak magából indul ki.

2015. dec. 3. 15:21
 9/16 anonim ***** válasza:
92%
Meg egyébként is ha valaki abba a korba ér, természetes, hogy előbb utóbb elveszti a szüzességét. Láthatja egy anya hogy érdekli e már a lányt a fiúk.
2015. dec. 3. 15:22
 10/16 anonim ***** válasza:
9%
Ha esetleg te vagy a gyermek, még korai neked a szex, ha ezen aggódsz, hogy anyukád rájön.. :D
2015. dec. 3. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!