Anyák: Ti tudtátok a lányotokról, hogy már nem szűz? Egy anya ezt megérzi?
Saját tapasztalatokat és véleményeket is írhattok.
A lányokat is kérdem: anyukátok tudta, megérezte, mikor már nem voltatok szüzek?
Egy átlagos, jó anya-lánya kapcsolatban tényleg megérzi az anya, hogy a lánya már nem szűz?
Ezt egy anya tudja?
Ha igen, miből?
Mivel kettesben mentem le a nyaralónkba a barátommal és akkor már pár hónapja együtt voltunk, így anya később mondta, hogy gondolta, hogy megtörtént. De amint hazajöttem, elmondtam neki, mert nagyon szoros a kapcsolatunk és ez nekem természetes volt.
18/L
Bár én nem vagyok anya,de gondoltam ezzel a válasszal tudok segiteni.
Az én édesanyám megérezte vagy láthatta valamiből,mert miután megtörtént, rákérdezett.(nem avattam be abba,hogy barátom van és hogy mik a szándékaim)
Szerintem ez nem a megérzésen múlik.
Lett barátom és szerintem egy normális ember elkezdi kapisgálni, hogy akkor lehet is valami előbb utóbb. Egy jó anya nem tilt, hanem a lányával igyekszik bizalmi kapcsolatot kialakítani.
Szóval mikor összejöttem a barátommal( aki már a férjem) anya felhívta a figyelmemet a védekezésre amit már évekkel azelőtt megbeszéltünk. Mondtam neki hogy még nem fog megtörténni, elkezdte mondogatni hogy menjünk el nőgyógyászhoz, stb..
Szóval nem megérezte, hanem logikusan gondolkozott.
Ha nem buta, akkor sejtheti, hogy nem csak ölelkeznek a gyerekek 16 év fölött. Amikor kettesben vannak.
Elég ha csak magából indul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!