Anyák: Ti tudtátok a lányotokról, hogy már nem szűz? Egy anya ezt megérzi?
Saját tapasztalatokat és véleményeket is írhattok.
A lányokat is kérdem: anyukátok tudta, megérezte, mikor már nem voltatok szüzek?
Egy átlagos, jó anya-lánya kapcsolatban tényleg megérzi az anya, hogy a lánya már nem szűz?
Ezt egy anya tudja?
Ha igen, miből?
Anyám nem tudta. 18 éves voltam, volt fiúm, mindketten egyedül laktunk akkoriban... De ebből csak valószínűsíthető, nem teljesen biztos a dolog. Léteznek aszexuális emberek is, de aki nem az, annál sem tuti.
Úgyhogy megkérdezett és válaszoltam. De anyám nem igazán lehetett képben az ilyenekkel, nem volt különösebben sok köze a szexualitáshoz, enyhén fogalmazva. Mások lehet, hogy megsejtenek valamit, de leginkább következtethetnek, illetve találhatnak is egyértelmű jeleket (hm, anyámnak ebben volt előnye, jogászként tanult szexuális aktusra utaló jelekről, egyszer egy könyvében olvastam ezekről).
Nálunk sosem volt divat az ilyesmiről beszélni. Felvilágosítást is többnyire a suliból kaptam, mert amikor anyám kezdett el róla beszélni, láttam rajta, hogy borzasztóan feszélyezi a téma, úgyhogy engem is zavart.
15 évesen vesztettem el a szüzességem az akkori barátommal, aki az egész kapcsolatunk idején összesen egy órát volt nálunk, de az pont elég volt.
Anyám miután szakítottam a sráccal, csak annyit mondott flegmán, hogy "hát te tudod, mit engedtél neki"..
A saját példámból okulva, biztos, hogy az én lányom és köztem sokkal jobb lesz ilyen téren is a kapcsolat, mert elég sz_r volt így felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!