Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha megtudnátok ezt a 20 éves lányotokról?

Figyelt kérdés
Egyetem miatt másik városban tanul, de hétvégére hazamegy. Bármit megkap tőletek, még ti támogatjátok, viszont keményen tanul, fontos neki a jövője. Ti nem tudnátok róla, hogy egy fekete európai sráccal együtt vannak, aki nemrég hazaköltözött, viszont az ország nincs messze repülővel. Ha ugyanúgy folytatódna közöttük a kapcsolat, látogatják egymást, és a lányotok dolgozna, hogy a saját pénzéből tudja finanszírozni a repjegyet, ti erről tudomást szereztek, mit szólnátok? Kiakadnátok, ha a tudtotok nélkül egy fekete sráccal találkozgatna, és kimenne vele néha egy-egy hétvégére? Ha mesélnék róla otthon, akkor 99%, hogy próbálnának tiltani tőle, viszont ha a fiút választom, és úgymond "nincs beleszólásuk, mert felnőtt vagyok", akkor búcsút inthetek az egyetemnek, mert a szakom mellett lehetetlen dolgozni.
2015. dec. 16. 12:18
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
57%
New yorkban éltem, nem látok különbséget fekete, sárga, fehér, zsidó, arab, indiai stb közt, csak magyar cigó ne legyen... A többi egyenrangu a szememben.
2015. dec. 16. 13:49
 32/59 anonim ***** válasza:
57%
Azért olyan vicces, hogy adva van egy kérdés, ahol a szülők várható reakciója a kérdéses, és még mindig attól féltenék sokan a Kérdezőt, hogy "és mi van, ha a párja kirakja"... miért, akkor mi van, ha a szülő követi ezt el?
2015. dec. 16. 13:50
 33/59 anonim ***** válasza:
38%

már pedig ha szerinted ilyen komoly , meg szerinted tartós lesz, akkor be kéne avatni a szüleidet.

mondom, ha rasszisták akkor nem kell egyből elmondani,hogy fekete, hanem elég annyi,hogy van valaki akivel szoktál találkozgatni,jól érzed vele magad stb..

nem hiszem el,hogy 20 éves létedre tényleg annyira padlót fognának mert barátod van. de igen, szülőnként elég szarul esne,hogyha hónapokig,vagy évekig titkolózik a gyerekünk. persze ahogy látom,hogy a szüleid túl keményen fogtak ezért nem mered elmondani. de ha komolyan tervezel vele,akkor el kéne.

ha meg ne adj isten tényleg kitagadnak és abba hagyják a támogatásodat,akkor még mindig vehetsz fel diákhitelt ,hogy ne kelljen otthagyni az egyetemet. ha olyan hú de kemény szak akkor gondolom el tudsz majd vele helyezkedni úgy,hogy ne legyen gond visszafizetni azt a hitelt. de kevés ilyet hallottam még,hogy pusztán azért kitagadják a gyereküket a szülők, mert annak barátja lett. oké, meredekebb,hogy fekete de hát 20 évesen csak van annyi eszed,hogyha neked nem lesz jó ez a kapcsolat,akkor kilépsz belőle. a magyar fiúk között is van pár asszonyverő típus, szóval ha magyar fiút válaszottál volna is fent állna az esély,hogy idővel megváltozik veled szemben.

szóval ha az én lányom lennél,alapvetően semmi bajom nem lenne azzal,hogy fekete barátod van. de azzal már igen,hogy hónapokig titkolóztál,meg külföldre mentél miatta, anélkül hogy szóltál volna.

szóval szerintem legyél őszinte.

2015. dec. 16. 13:51
 34/59 anonim ***** válasza:
59%
Nekem meg mindenki egyenrangú, aki nem gazember, legyen akármilyen származású... de legfőképp azt gondolom, hogy a szülőnek semmi köze és semmi beleszólása a nagykorú gyereke párkapcsolati ügyeibe. A Kérdező párjának csak és kizárólag a Kérdezőnek kell megfeleljen, ebben a szülői házaknak nincs lap osztva.
2015. dec. 16. 13:54
 35/59 anonim ***** válasza:
42%

Jajj, de nem tetszenek az "anyucika csak egy van"-pártnak a #25 és #27-ben leírt TÉNYEK...

Most nem azért mondom, de én anno 3 nap után is jobban bíztam a páromban, mint a persze mindig "csak jót akaró" anyámban... nincs még egy személy az ember életében, aki - peches esetben - annyit tud ártani, mint egy "amíg az én kenyerem eszed, addig" típusú toxikus szülő...

2015. dec. 16. 14:01
 36/59 anonim ***** válasza:
59%
Keress inkább magadnak egy itthoni rétinégert. van belőlük elég. Hátha őt elfogadják a szüleid.
2015. dec. 16. 14:24
 37/59 anonim ***** válasza:
66%

Sokan irjak a lanynak joga van mindenre fiuzasra utazasra szulei penzere.

Es hol vannak a kotelessegek???

A gyerekeimnel alap hogy nem hazudoznak igaz nem is kellett oket penzelni mert levelezon munka mellett tanult mindket lany.

Aki felnott annak kotelessegei vannak nem csak jogai

Aki ugy akar elni ahogy o szeretne az repuljon ki a feszekbol legyen tenyleg onnalo gazdasagilag is.

Beperelni a szulot rokontartasert ?Szegyen lenne hiszen tanulni nem kotelezo foleg nappalin (luxus) nem el lehet menni dolgozni ha nem vagy nyomorek.

Soah nem italne egy birosag sem egy fillert sem

2015. dec. 16. 14:31
 38/59 A kérdező kommentje:
Nekem nem a "négersége" miatt kell, hanem az emberre van szükségem, aki ő, saját maga..
2015. dec. 16. 14:32
 39/59 anonim ***** válasza:
73%

Az en ferjem is kulfoldi, de rogton hozzam koltozott. Nem engedte volna, hogy egyedul utazgassak 1000 kilometereket. Feladta az ottani eletet, es jelenleg 0 magyar nyelvtudassal is talalt egy nagyon jo amerikai ceget Budapesten.

Miert nem o jon hozzad? Miert te vallalod a kockazatokat, amikor o a ferfi. En megalazonak ereznem, hogy suli mellett meg en utazgatok hozza, plane ugy, hogy sajat penzbol fizetem...enyhen szolva kihasznal.

2015. dec. 16. 14:42
 40/59 anonim ***** válasza:
46%
37# kár hogy a komolyabb szakok nincsenek levelezőn
2015. dec. 16. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!