Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje elég feszes itthon a hangulat. Rengeteg a stressz, szinte már úgy működünk, mint a katonák. Apum rengeteget szid szinte akármit csinálok. Néha el sem bírom viselni amit beszél, mert mindig direkt keresztbetesz (még ha néha viccnek is gondolja). Erre még lett egy második tesóm, és mostanra felborult minden. Valami megnyugvást keresek. Néha a zene segít, de ha szól apum, mint a katona ott kell teremnem, így nem sokat hallgatok. Néha haza sem akarok jönni, inkább a városban vagyok, vagy valahol. Annyira nem drasztikus a helyzet, mint gondolod, mert nem szoktam kint lenni éjfélig stb. de azért nem semmi ami itthon van.

Drogokat eszemben sincs kipróbálni, bár néha elgondolkozok a füvön.

2015. dec. 14. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Na gyerek a drogot meg a parjait ne próbáld ki. Mindig mond el magadnak mikor elgondolkozol rajta hogy kiprobaljad-e hogy :"Ez nem vezet semmire hulyeseg az egesz" :) Tanácsot nem tudok adni bocsesz :/
2015. dec. 14. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj naplót az érzéseidről. Nagyjából sejtem, mit élhetsz rá, én is menekültem otthonról, de mellette tanulnom kellett, és helyt állnom otthon. Nekem az segített, ha zenét hallgattam, és kiírtam magamból a gondolatokat. A felnőttek négy év alatt megoldották, sajnos egy válással. De hát ez várható volt. Most , így 12 év távlatában: mindenki boldog, és a saját útját járja :)
2015. dec. 14. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:

füvezéssel semmit nem oldasz meg, max a pénzed viszi, meg ha kiderül otthon, márpedig kifog, akkor annak megnézheted a következményét.

tudom mert fiatal koromban (15 évesen) én is füveztem, eleinte csak hébe hóba, aztán egyre többet, utána meg már napi 1 gramm simán elment, ha volt rá kess.

szépen le is építette az agyamat, be voltam lassulva meg tiszta pesszimista lettem, fű nélkül szürke volt az élet.

ki is derült 18 éves koromra, hogy függő vagyok, ha bár sztm. előbb is levágták muterék, csak akkoriban (13 éve) még nem tudták hova tenni ezt a szituációt.

aztán jött egy csaj, 12 évvel ezelőtt, és gyorsan hamar el kellet dobnom a füvet a rózsaszín köd miatt, így azóta már csak gondolatban füvezek :D

persze kipróbáltam szinte mindent a könnyű drogok közül, mármint amik akkoriban mentek, ezek a mostani szintetikus dizájnere szarok még sehol nem voltak, szóval a lényeg hogy így felnőtt fejjel beláttam hogy iszonyat nagy baromság volt elcseszni a droggal a fiatalságom.

semmit nem oldasz meg, csak egy-két órát feledteti veled a problémákat, utána ugyan úgy marad minden olyan szar mint volt, ha nem jóval szarabb...

keress egy barátnőt, (már ha nem lenne, és fiú vagy bár a nick nevedből legalábbis úgy néz ki :D) és hidd el akkor nem lesz időd töprengeni a szarakodásokon, meg valamennyire formálja is a személyiségedet.

2015. dec. 14. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat
2015. dec. 15. 07:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!