Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sztetek normális h minden...

Sztetek normális h minden pénzzel el kell számolnom?! Az utolsó forintig? Sztetek mit tegyek h ennek vége legyen?

Figyelt kérdés

Mindenről el kell számolnom mindenről!!! Elküldenek a boltba, tudják, hogy 560 Ft lesz, adnak 600at és utána a 40Ft-ot visszakérik! 40 Ft-ot!!! És ha kell vmi ruha vagy akármi hónapokig kell nyekeregnem és utána adnak pénzt és blokkal kell bizonyítanom h tényleg annyiba került!!

Mindezt azért mert 1x nyáron gyógyszerre kértem pénzt és cigit vennem és kiderült és azóta szivatnak! És azt mondták ha vmit nem tudok bizonyítani 1 hónapig nem fogok kapni semmit!

Inkább a sírba viszik a pénzt mint h a gyereküknek adjanak! Ilyen a normális szülő sztetek?! Az ilyen szülő csak megútáltatja magát.

Mit tegyek h normálisak legyenek?? Nekem is jár a szorakozás!!!

2015. dec. 14. 09:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
94%

Öcsi, ebben a világban kétféle módon lehet - a magad erejéből - pénzhez jutni: vagy dolgozol, vagy lopsz, csalsz, hazudsz. Az elsőhöz lusta vagy, a másodikhoz meg hülye - a saját szüleidet, akik bíztak benned, se tudtad tartósan átvágni.

Szerinted milyen perspektíva van így előtted?

2015. dec. 14. 21:58
 62/64 anonim ***** válasza:
82%
Nekem gyanús a kérdező stílusa. Szerintem kitalált már pár sztorit.
2015. dec. 14. 22:58
 63/64 anonim ***** válasza:
61-nel a pont, rovid, velos, es lenyegretoro :))
2015. dec. 15. 10:31
 64/64 anonim ***** válasza:
0%
Mikor fiatal voltam anyámék szintén ezt csinálták velem, de nem egy hónapig. Ezzel azt érték el, hogy a szociális életem szétcsúszott. Én simán loptam tőlük, hogy tudjak kijárni a barátaimmal, sose jöttek rá, mindig csak minimális összegeket csórtam. Pont annyit, hogy hetente 1x tudjak valahogy bulizni. Dolgozni én sem akartam aprópénzért, és itt a sok erkölcsmatyinak üzenem, hogy a diákmelók szarul fizetnek, annyiért csak a nagyon rászorultak mennek el 12-zni. Annyit sem keresne a kiscsaj, hogy a hétvégén rendesen bulizhasson. De hogy objektív legyek, a kérdező is ott cseszte el, hogy lebukott. Ha már hazudsz akkor hazudj úgy, hogy hihető is legyen és te magad is elhidd. Sokat kell még tanulnod. Most ezt az egy hónapot kibírod valahogy, max meghívatod magad- elvégre 16 vagy, fiatal, belevaló. 25/f
2016. júl. 21. 09:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!