Sztetek normális h minden pénzzel el kell számolnom?! Az utolsó forintig? Sztetek mit tegyek h ennek vége legyen?
Mindenről el kell számolnom mindenről!!! Elküldenek a boltba, tudják, hogy 560 Ft lesz, adnak 600at és utána a 40Ft-ot visszakérik! 40 Ft-ot!!! És ha kell vmi ruha vagy akármi hónapokig kell nyekeregnem és utána adnak pénzt és blokkal kell bizonyítanom h tényleg annyiba került!!
Mindezt azért mert 1x nyáron gyógyszerre kértem pénzt és cigit vennem és kiderült és azóta szivatnak! És azt mondták ha vmit nem tudok bizonyítani 1 hónapig nem fogok kapni semmit!
Inkább a sírba viszik a pénzt mint h a gyereküknek adjanak! Ilyen a normális szülő sztetek?! Az ilyen szülő csak megútáltatja magát.
Mit tegyek h normálisak legyenek?? Nekem is jár a szorakozás!!!
Kedves kérdező.
Szaros 26 ezer forint? Hát nem tudom téged hogy cseszhettek el ennyire. 1, nem ruhákra költöm, köszönöm szépen van elég.
2, nekem az élet nem azt jelenti, hogy iszok cigizek, hanem azt, hogy építem a jövőmet és nem várom el hogy mindent a fenekem alá tegyenek. A 26 ezres félhavi fizumból ami 2 délután meg 1 nap hetente kifizettem egy büntetést ( mert én is követek el hibát, nem is kicsit - és lám a szüleim mégse pattognak velem, mert látják hogy saját magam mászok ki belőle).
Őszinte leszek hozzád. Egy elkényeztetett 16 éves kisfiú vagy, akinek halvány lila fingja nincs az életről. A szüleidet szidni tudod, de vajon le is tudsz tenni valami érdemit az asztalra? Mert amíg nem a szüleid sem fognak változni. Javasolnék nekik még napi 2 atyait, amíg észhez nem tér a kicsi fiúk.:)
Ja és utólag : Nem azért csinálom, mert a szüleim szívóznak, hanem mert BELÁTOM hogy (főleg) 19 éves fejjel legalább a telefonszámlámat nekem kéne fizetni.
Nézd meg egyszer mennyit fizetnek havonta rezsire kajára mindenre hogy ne kelljen hiányt szenvedned. Te ezt nem tudod értékelni. Te csak pattogni tudsz, hogy ezt nem kapod meg. De persze neked a munka piszkos. Már látom előre, hol fogod tölteni az életed, ha nem lesz senki aki eltartson és megvegyen neked mindent amit a "kisherceg" megkíván...
Mennyire gyerek vagy még, te jó isten...
22 éves vagyok, és havi szinten 66 ezer forintot kapok kézhez. És abból egy fillér sem megy el cigire. Rohadtul nem vagy tisztában a dolgokkal, ezért is tenne jót, ha eltakarodnál diákmelózni, nem a szüleidtől várnád el, hogy kinyalják a seggedet.
Nagyon is igazuk van. Hazudtál nekik, miért kellene megbízniuk benned, úgy őszintén?
35-ös vagyok.
Arra a kérdésedre pedig, hogy mit tegyél, hogy ennek vége legyen: Bizonyíts.
te aztan egy rendesen elcseszett kis takony pocs vagy!
mit gondolsz te magadrol, ki vagy te?? a szuleid helyében egész nyáron dolgoztattalak volna a kukoricásban!
te is egy ilyen kis b.u.zi lehetsz..felállitott feketére (vagy szokére) festett hajjal, kiszedett szemoldokkel...
"26k semmire nem elég veszel 2-3 normális ruhát belőle és annyi... ez nem ér meg annyit h ne legyen életed..."
Végül is, tény hogy egyszerűbb másokon élősködni mint valami kis féreg.
Amúgy szerintem full kamu a kérdés, csak balhézni akar a kérdező.
Neked fogalmad sincs sem az őszinteségről / bizalomról, sem a pénz értékéről, sem a munkáról, sőt, még a szívatásról sem:S De ne aggódj, idővel megtanulod - mindet:))
Amúgy a szüleidnek teljesen igazuk van: csak magadat okolhatod. Az csak az éretlenségedet bizonyítja, hogy nem látod be magadtól, hanem nekünk kell kereken a szemedbe mondani, hogy nem az a baj, hogy hú de nagy bűn egy doboz cigaretta (nem bűn, csak hülyeség a te korodban), hanem az, hogy hazudtál. Ráadásul azt mondani, hogy gyógyszerre kell - ez nagyon durva. Hazudtál és rajtakaptak, ennyi. Viseld el a következményeket!
Sztetek, Szerintetek. Tanulj meg normálisan írni kérlek.
A másik én SZTEM najó szerintem teljesen jogs hogy el kell számolnod az utolsó 5 forintig mindennel mert ez is pénz. Nyilván nem éltek nagy lábon sajnos 3 évvel ezelőtt én nekem is minden utolsó forinttal el kellett számoljak mert annyira nem volt pénzünk hogy fizetés előtt 1 nappal 1 zsömlével kevesebbet tudtam venni mert csak annyi volt összesen. Egyszer jártam már ugyanakkor hogy elhagytam 20 Ft-ot Jó tudom nem nagy pénz de akkor amikor annyival kevesebbet adtam vissza akkor majdnem leüvöltötték a hajam mert lehet hogy fizetés előtt pont arra a pénzre lesz majd szükség és akkor mehetek csövezni nyomorult 20 forintért!
Én mindig beosztom a pénzem az utolsó fillérig. Tavaly amikor Németországban vásároltam nyomorult 50 Eurocent miatt szívtam a pénztárnál akkor szerencsére a munkatársam kisegített aki mögöttem állt sorban de akkor is elég kellemetlen volt ez. Ott kint nekem is be kellett osszam a pénzt mert kellett haza is küldenem mert nagy gázban volt a család és ott kint is alaposan ki kellett számoljam mennyire van szükségem az alapvetőkre. Mások dőzsöltek én meg szinte örültem hogy a napi 3 főétkezésem tudom finanszírozni.
Persze ma már jobb a helyzetem anyagilag igaz sokat is tettem érte hatalmas szerencsével bekerültem egy jól fizető céghez itt Magyarországon de így is sokszor már a pici perselyemből kell kivegyek apró pénzt hogy ha busszal el akarok menni a szomszéd településre a barátnőmhöz akkor teljen rá, de volt már olyan hogy a barátnőm adott nekem pénzt hogy haza tudjak menni. A szüleim minden forinttal elszámoltatnak igaz ha én költségemből vásárolok akkor is megnézik mennyit költöttem csak nem kérik el az aprót mert az az enyém ezzel járulok hozzá a közös dolgokhoz. Csak mindig mondják hogy úgy vásároljak hogy maradjon pénzem mert sosem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!