Sztetek normális h minden pénzzel el kell számolnom?! Az utolsó forintig? Sztetek mit tegyek h ennek vége legyen?
Mindenről el kell számolnom mindenről!!! Elküldenek a boltba, tudják, hogy 560 Ft lesz, adnak 600at és utána a 40Ft-ot visszakérik! 40 Ft-ot!!! És ha kell vmi ruha vagy akármi hónapokig kell nyekeregnem és utána adnak pénzt és blokkal kell bizonyítanom h tényleg annyiba került!!
Mindezt azért mert 1x nyáron gyógyszerre kértem pénzt és cigit vennem és kiderült és azóta szivatnak! És azt mondták ha vmit nem tudok bizonyítani 1 hónapig nem fogok kapni semmit!
Inkább a sírba viszik a pénzt mint h a gyereküknek adjanak! Ilyen a normális szülő sztetek?! Az ilyen szülő csak megútáltatja magát.
Mit tegyek h normálisak legyenek?? Nekem is jár a szorakozás!!!
A 26 ezres vagyok, eszembe jutott még valami.
Tudod... ettől a hónaptól dolgozom egész hónapban ( igen karácsonykor is megyek, amikor te majd kétpofára tömöd a kaját és döglesz otthon) szóval 35-40 körül meg tudok keresni. És hogyan? Egy délután 16-tól este 7:30ig, egész péntekem szabad bár akkor is csak 7 órát megyek 9-16 között plusz szombatonként 10-14 között. Ebbe aztán nagyon bele kell dögleni.
De tudod, mivel iskolába jársz, akkor pályázd meg a tanulmányi ösztöndíjat és tanulj (barátnőmnél ez 60 körül volt havonta). Zárójel - én is megpályáztam, mindemellett, hogy dolgozom és még otthon is segítek eddig a legrosszabb lezárt jegyem egy 4-es. És mielőtt jössz "hogy nem élek": nem tanulok naponta, ZH-k előtt egy fél estét (2 órát).
Persze nem akarásnak nyögés a vége. Rajtad áll, hogy változtatsz vagy sírsz folyamat.
Úgy, de úgy megvernélek te kis szaros.
Fogalmad sincs az életről is itt pattogsz?
Életképtelen, Taigetosz pozitív csicska vagy.
De, hogy ne legyen teljesen off:
A szüleidnek teljesen igazuk van. Én lehet még szobafogságra is ítéltek volna a hazugság miatt.
majd kíváncsi leszek te mennyit fogsz keresni 22 évesen :)
(én 200 fölött keresek mielőtt visszaszólnál, csak a lenéző stílust nem kedvelem, de majd meglátod te mire viszed, csak nehogy emlegetned kelljen 6 éves infláció mellett, hogy "sajnos csak 66-ot keresel")
22F
Én kérek elnézést, hogy nekem nem volt aki a seggem alá tolt mindent.
Megnézem, ezzel a hozzáállással te hol fogsz tartani annyi idősen mint én.
Szánalmas kis p_cs.
"aki meg 66ot keres 22éves létére annak a helyében inkább halgattnék nem terjeszteném..."
Ő legalább dolgozik, és nem veri a hisztit hogy "jáááj ányuci nem ád pénzt cigire, brühühü..." :D
Egyébként meg mit nem értünk te gyökér?
Édesanyád/Apád adott neked pénzt gyógyszerre, erre te fogtad magad és 16 éves taknyos létedre elmentél cigit venni magadnak. Anyádék rájöttek, és most mindennel szigorúan el kell számolnod, hogy ne történjen ez meg újra. Mi itt az igazságtalan? Mi a bajod?
Mit akarsz kezdeni magaddal felnőttként? 30 évesen még anyuci fülét rágod majd, hogy adjon pénzt? Mit gondolsz, több százezreket keresnek az emberek a munkával?
El vagy te tévedve, de nagyon.
Ahelyett, hogy játszod itt a nagyfiút, meg vered a nyálad, hogy jajj, nem kapok pénzt, inkább gondolkozz el, mit csináltál rosszul.
Elgondolkoztam, azon már rég túl vok. És tudod mire jutottam? H legközelebb ügyesebben fogok nekik hazudni! Mert ezzel az igazságtalan neveléssel ennyit érnek el!! Csak hazudni tanítanak!
És egyébként meg hiába gondolkozok el akk is kucsorognom kell tőlük mindenre mint egy koldusnak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!