Sztetek normális h minden pénzzel el kell számolnom?! Az utolsó forintig? Sztetek mit tegyek h ennek vége legyen?
Mindenről el kell számolnom mindenről!!! Elküldenek a boltba, tudják, hogy 560 Ft lesz, adnak 600at és utána a 40Ft-ot visszakérik! 40 Ft-ot!!! És ha kell vmi ruha vagy akármi hónapokig kell nyekeregnem és utána adnak pénzt és blokkal kell bizonyítanom h tényleg annyiba került!!
Mindezt azért mert 1x nyáron gyógyszerre kértem pénzt és cigit vennem és kiderült és azóta szivatnak! És azt mondták ha vmit nem tudok bizonyítani 1 hónapig nem fogok kapni semmit!
Inkább a sírba viszik a pénzt mint h a gyereküknek adjanak! Ilyen a normális szülő sztetek?! Az ilyen szülő csak megútáltatja magát.
Mit tegyek h normálisak legyenek?? Nekem is jár a szorakozás!!!
ha cigire kell akkor cigire kérj, ha nem adnak akkor dolgozz meg ezért a luxusért...
átverted őket jogosan leckéztetnek...
talán ha odaállsz eléjük és normálisan közlöd, hogy megtanultad a leckét és nem fogsz megint ilyen hülyeséget csinálni akkor talán megbocsájtanak, de lehet még egy ideig ez fog menni, amit megérdemelsz...
22F
" 1x nyáron gyógyszerre kértem pénzt és cigit vennem és kiderült és azóta szivatnak! "
ezzel kellett volna kezdened. Teljesen igazuk van.
"Ilyen a normális szülő sztetek?!"
Abszolut.
"Nekem is jár a szorakozás!!!"
Az eletben lofax sem jar.
Nem kellett volna hazudni. Amire kell arra adnak, a cigi nem tartozik ezek koze.
Jarni meg tudod mi jar? A szad, az.
gondolom nem akarják,hogy cigihez juss. erre nagyon jó módszer amit csinálnak.
nyilván ha nem számít minden forint a családi kasszában, akkor én pl nem kérném el a visszajárót a gyerekemtől. de ha megtudnám hogy cigizik kamaszként,akkor én is megtennék érte mindent,hogy ne jusson hozzá. persze megvenném neki a ruhát,a kaját,akármit. de akkor nem kapna külön zsebpénzt, mert én nem szándékoznám a cigizésben támogatni. ennyi
ettől még nem lesznek rossz szülők,csak jót akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!