Sztetek normális h minden pénzzel el kell számolnom?! Az utolsó forintig? Sztetek mit tegyek h ennek vége legyen?
Mindenről el kell számolnom mindenről!!! Elküldenek a boltba, tudják, hogy 560 Ft lesz, adnak 600at és utána a 40Ft-ot visszakérik! 40 Ft-ot!!! És ha kell vmi ruha vagy akármi hónapokig kell nyekeregnem és utána adnak pénzt és blokkal kell bizonyítanom h tényleg annyiba került!!
Mindezt azért mert 1x nyáron gyógyszerre kértem pénzt és cigit vennem és kiderült és azóta szivatnak! És azt mondták ha vmit nem tudok bizonyítani 1 hónapig nem fogok kapni semmit!
Inkább a sírba viszik a pénzt mint h a gyereküknek adjanak! Ilyen a normális szülő sztetek?! Az ilyen szülő csak megútáltatja magát.
Mit tegyek h normálisak legyenek?? Nekem is jár a szorakozás!!!
8# vagyok
azt elfelejtettem,hogyha a gonosz szüleid nem adnak cigire pénzt, akkor elmész diákmunkára és veszel magadnak. azt már nem igazán tilthatják meg.
16 vok
és tudom itt mindenki hú de erkölcsös!! De sztem 1x az életben venni egy doboz cigit nem olyan nagy bűn... h utána hónapokig szivassák az embert!
Ja igen dolgozni persze. 500 Ftért óránként csináljak vmi szart azért mert a szüleim nem hajlandóak adni! Ez nem igazságos!
1. Cigit venni nem akkora bun, hazaudni viszont az, nagyonis.
2. Miert, az igazsagos, hogy a szuleidnek dolgozni kell a penzert, es nem adjak ingyen? Dolgozz csak meg erte, majd akkor rajossz, hogy annyit rohadtul nem er egy doboz cigi amennyit gurcolni kell erte.
"De sztem 1x az életben venni egy doboz cigit nem olyan nagy bűn... h utána hónapokig szivassák az embert!"
Azt a szuleid dontik el hogy szerintuk mekora bun. En rendkivul utalom a cigit es az osszes dohanyos balfeket, ugyhogy melysegesen egyetertek veluk.
"Ja igen dolgozni persze. 500 Ftért óránként csináljak vmi szart azért mert a szüleim nem hajlandóak adni! "
Aztan majd ha "nagy" leszel, akkor is azt fogod varni hogy anyadek tartsanak el? A dolgok penzbe kerulnek, oke hogy ezt egy 6 eves nem erti, de egy 16 evesnek mar illene.
"Ez nem igazságos!"
O dehogynem. Amugy hisztizel is hozza, es toppantasz a kis labaiddal mergesen?
Rohejes amit itt nyomsz.
Nagyon sok ember 500 Forintért csinál valami szart, hogy kaját vehessen magának.
Kb. 500-as órabérrel 2 óra munkával meglenne egy doboz cigi.
Mit csinálnak a szüleid, mennyi az ő órabérük? Lehet azért nem adnak, mert nekik se több 500 Forintnál (ez jóval a minimálbér felett van), bár ha milliókat keresnek akkor is miért adnának cigire, hazugság után?
1. hazudtál, beszívtad, most nyelj.
2. Az élet már csak ilyen! Nem éppen igazságos.
3. Valaki 500ft-os órabérért dolgozik és családot tart fenn. Neked meg cigire kellene.
4. Engedd el anyuci azoknyáját és nőlj fel.
Ember!
500 forintos órabérben napi 8 óra az havi 80 000!!! Tudod de bammeg hanyan keresnek ennyit felnőttként?
Én sem adnék egy fillért se, ha ennyire ostobán állsz hozzá a pénzhez.
Normális, jogos.
Egyrészt a korábbi átverés miatt.
Másrészt, mert nem a saját pénzed költöd.
Igen csak éppen ha nem csinálnák ezt a szüleid, akkor fogadjunk, hogy nem az lett volna az egyetlen alkalom, hogy másra költötted a pénzt, mint amire kaptad.
Megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!