Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg pszichológusra szorulok?

Tényleg pszichológusra szorulok?

Figyelt kérdés
Anya azt mondta elkene mennem mert nem mondok el semmit es mert nem akarok iskolaba jarni. Ami igaz de ugy erzem valami betegsegem van mivel ha a nekem fontos emberekkel osszeveszek akkor gyomoridegem van sirok es nem akarok bemenni. Ez a 2.iskolam es ugy erzem ebbe beleorulok. Ongyilkossagon is gondolkozom. Legjobb baratnommel is osszevesztem mar 1 hete. Tehetetlen vagyok. Ugy erzem egy senki vagyok egy nagy nulla. Szerdatol nem is voltam suliba. Nagyon rossz. Mit tegyek??? (Bocsanat az ekezetert siettem )

2015. dec. 13. 11:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
14 eves vagyok az utolso evre jottem at egy masik suliba mivel az elozobe tonkretettek lelkileg, 1 szemely befolyasolta a tobbit igy lett egy nagy csapat ellenem, de mivel ugy erzem kb. ugyanabba a helyzetbe vagyok igaz hogy vannak barataim de ha szolnak nekik hogy gyere mar elmennek veluk siman. Szoval ugy erzem egyedul vagyok teljesen.
2015. dec. 13. 14:05
 12/15 A kérdező kommentje:
A videokat es persze az eddigi tanacsokat koszonom szepen.
2015. dec. 13. 14:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, hallgass anyukádra.

Látod, hiába váltottál sulit, ugyanazok a problémák jöttek elő az újban is, és amíg ezt egy pszichológus segítségével nem oldod meg, addig mindig előjönnek, akárhova is mész.

2015. dec. 13. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
ha nem jársz be elveszik a családi
2015. dec. 13. 18:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen mostmar en is belatom, csak annyira felek a holnaptol.
2015. dec. 13. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!