Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan bánt ez? Édesanyák,...

Jogosan bánt ez? Édesanyák, Édesapák mi a véleményetek? 16/L

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Van egy barátom aki 17 éves. Édesanyám és Édesapám is kedveli. És úgy lesz,hogy a szilvesztert együtt szeretnénk tölteni. Anyukám mondta,hogy persze aludhat itt nálunk és akkor majd a srác alszik az én szobámban,én apa ágyában anya a saját helyén és apunak meg pótágyazunk. Eddig volt egy barátom,vele megengedte,hoy együtt aludjak. SZŰZ VAGYOK! Mivel meg akartak régen erőszakolni,és ezért közeledek nehezen,és amúgyis...(Csak ezt nem tudja anya sőt csak a barátom tudja!)Fiatal vagyok és ezt tudom! Tényleg aludnánk. Csak szeretnék éjjel hozzábújni a barátomhoz..ÉS a legszebb!! A Nővérem 15 évesen feküdt le először egy fiúval,és 16 évesen volt egy 21 éves barátja,neki megengedte..Nagyon bánt. (Nővérem és én olyan mint a tűz és víz.) sajnálom ha zavaros de szóval milyen észérvekkel győzzem meg?

2015. dec. 12. 20:00
1 2
 11/11 anonim válasza:
Már nem azért. De csak az alvásnak kell kulon lennie. Szilveszter lesz. Ne aludjatok. De komolyan. Anélkul is hozza bujhatsz. De ha nagyon bant,akkor hozzz fel kompromisszumokat. Pl. Nyitott ajto. Vagy nem tudom. Sok sikert.
2015. dec. 13. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!