Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan bánt ez? Édesanyák,...

Jogosan bánt ez? Édesanyák, Édesapák mi a véleményetek? 16/L

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Van egy barátom aki 17 éves. Édesanyám és Édesapám is kedveli. És úgy lesz,hogy a szilvesztert együtt szeretnénk tölteni. Anyukám mondta,hogy persze aludhat itt nálunk és akkor majd a srác alszik az én szobámban,én apa ágyában anya a saját helyén és apunak meg pótágyazunk. Eddig volt egy barátom,vele megengedte,hoy együtt aludjak. SZŰZ VAGYOK! Mivel meg akartak régen erőszakolni,és ezért közeledek nehezen,és amúgyis...(Csak ezt nem tudja anya sőt csak a barátom tudja!)Fiatal vagyok és ezt tudom! Tényleg aludnánk. Csak szeretnék éjjel hozzábújni a barátomhoz..ÉS a legszebb!! A Nővérem 15 évesen feküdt le először egy fiúval,és 16 évesen volt egy 21 éves barátja,neki megengedte..Nagyon bánt. (Nővérem és én olyan mint a tűz és víz.) sajnálom ha zavaros de szóval milyen észérvekkel győzzem meg?

2015. dec. 12. 20:00
1 2
 1/11 anonim válasza:
63%
Nem ertem pontosan, anyukadek tudjak h meg akartak eroszakolni?? Miert nem kerdezed meg h ha elozo baratod veled aludhatott o miert nem!? Nem biznak benned?? Beszeld !eg h benned bizhantak, probalj nyilt lenni,az biztos segit..sok sikert. Jo bulit
2015. dec. 12. 20:09
 2/11 piriiiii ***** válasza:
41%
Miért nem tudja anyukád, hogy meg akartak erőszakolni?
2015. dec. 12. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
40%

szerintem logikusabb lenne ha te aludnál a saját szobádban,a barátod meg a pótágyon.vagy fordítva.

amúgy szerintem ez nem olyan nagy baj.gondolom szilveszterkor csak pár órát alszotok majd, arra tökèletes így is.

kèsőbb ha már több ideje lesztek együtt, biztos aludhattok egyutt rendesen is,de jelenleg örülj,hogy legalabb így megengedtèk

2015. dec. 12. 20:12
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Azt gondolom, őszintén mondd el ezeket a szüleidnek, amit ide leírtál.

Másrészt, a barátod biztosan próbálna közeledni, ha együtt aludnátok. Szerintem nem rossz ötlet, hogy még várjatok. Ha tartós lesz a kapcsolatotok, később biztosan alhattok majd együtt. :)

2015. dec. 12. 20:15
 5/11 anonim válasza:
49%
Szüleid elég furák
2015. dec. 12. 20:16
 6/11 anonim válasza:
64%
Szilveszterkor menjetek bulizni mint a normális 16 évesek aztán mond meg anyádéknak, h nem fogsz vele lefeküdni ha meg nem hisznek neked közölt velük h ha le akarsz vele feküdni akkor nem fog azon múlni, h együtt alszatok vagy sem
2015. dec. 12. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Anyud miért nem tudja hogy meg akartak erőszakolni?
2015. dec. 12. 21:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Érdekes a kapcsolatod anyukáddal. Vesd fel az ötletet, hogy a pótágyon aludjon barátod a szobádban. vagy a nappaliban te meg a kanapén... vagy valami. Akkor még szem előtt is vagytok. Nem lehet amúgy, hogy az a baj, hogy te együtt aludhattál előző barátoddal, utána jött húgod húzása és azután te is vissza lettél fékezve? Amúgy beszéld meg vele. Hallgasd meg miért ez az alapfelvetés. Lehet úgy van vele, hogy te nem akarsz vele aludni (mert mondjuk mégis tudja mi történt veled)és nem akar olyan kínos helyzetbe hozni, hogy neked kelljen más ágyba utasítanod barátod. Vagy szimplán úgy gondolja beálltok egy pohár pezsgőtől/zugivászat lesz és részegen majd egymásnak estek, olyan döntést hozol, amit megbánsz stb.
2015. dec. 12. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Találj ki valami hihetőbb sztoritl ez a mese ezer sebből vérzik!
2015. dec. 12. 23:24
 10/11 anonim ***** válasza:

A szüleid csak féltenek, és nem rosszat szeretnének Nektek!

De lehet hogy nem túl jó a kapcsolatod velük, ha a mamád nem tudja, hogy valaki meg akart erőszakolni!

2015. dec. 12. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!