Nagyszülőkre bíznád a 10 hónapos gyereked 2 éjszakára, hogy elmenj wellnesezni?
mi is mindig vittuk magunkkal. 3 éves volt, mikor eloszor toltott édesanyàmnàl (Magyarorszàgon) 10 napot.
igen, mostansàg ez a divat, hogy odaadjàk 1-2-3 napra a nagyszuloknek a pàr honapos csecsemot, hogy anyuka had tudjon pihenni.
Miért ne? (Persze csak ha megbízhatóak a nagyszülők)
Attól még, hogy van gyerek, még a házasság/párkapcsolat is megmaradt jó esetben, illene vele is törődni, a nagyszülők többsége pedig imád unokázni.
Magammal 100%, hogy nem vinném, most el leszek hordva minden gyerekgyűlölő szemétnek, de nem szeretem, ha wellnessezni megyek, és kisgyerekek vannak ott. Az ember egy wellness szállodába pihenni megy, ami nehéz, ha Pistike ott visít egész nap két méterre... Igen, tudom, hogy nem minden gyerek rossz, tudom, hogy van aki elfoglalja magát csöndben, de sajnos nem ez az általános. Szerintem nem gyereknek való hely, kisgyerekkel inkább olyan helyre mennék, ami direkt gyerekbarát.
Köszönöm a válaszokat.
4 hónapja volt egy műtétem. Miután hazaengedtek próbálkoztunk a szoptatással (a kórházban fejtem), de már nem fogadta el.
A férjem eljött szabadságra hogy ellásson minket, aztán mikor visszament kirúgták. Bár szerencsére hamar talált új munkát, de ez elég húzós időszak volt.
A szüleim ajánlották fel, hogy ezt kapnánk tőlük karácsonyra. Én kicsit bizonytalan voltam. Végül úgy döntöttünk a férjemmel, hogy elfogadjuk és elmegyünk.
Menjetek el, és érezzétek jól magatokat! :) Ne törődj a sok irigykedő ősanyával, aki nem mer kilépni az általa elképzelt tökéletes szerepből egy pillanatra sem, akik a másik nőt lenézve puffogtatnak olyan kérdéseket, hogy "te nem szoptatsz?" "te nem hordozol?" "te nem igény szerint táplálod hozzá?" "te hogy képzeled, hogy pihenni akarsz a férjeddel, miért nem halsz mártírhalált, mint én minden alkalommal, mikor önmagam sorsát kell sajnálkozva, - de azért mégiscsak büszkén, egyedüli igazságként elfogadva - ecsetelnem?" stb.
szarok a lepontozókra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!