Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyszülőkre bíznád a 10...

Nagyszülőkre bíznád a 10 hónapos gyereked 2 éjszakára, hogy elmenj wellnesezni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 14:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
44%

mi is mindig vittuk magunkkal. 3 éves volt, mikor eloszor toltott édesanyàmnàl (Magyarorszàgon) 10 napot.

igen, mostansàg ez a divat, hogy odaadjàk 1-2-3 napra a nagyszuloknek a pàr honapos csecsemot, hogy anyuka had tudjon pihenni.

2015. dec. 12. 12:38
 32/42 anonim ***** válasza:
47%
Persze, gond nélkül. 7 hónapos korától visszamentem dolgozni, sosem volt gond akkor sem, ha a nagyszülőknél aludt.
2015. dec. 12. 13:07
 33/42 anonim ***** válasza:
50%
U.i.: nem tudom, miért vitatkoznak sokan a baba etetésén, 10 hónaposan már sok nő nem is tud szoptatni, van akinek meg nincs rá lehetősége (pl. ha dolgozik). De ha még szoptatja, akkor is elvan a gyermek azért 2 napig lefejt tejen, nem egy hétről beszélünk!!
2015. dec. 12. 13:09
 34/42 anonim ***** válasza:
62%
Most voltunk férjemmel, addig anyumnál volt. Semmi probléma nem volt ebből. :)
2015. dec. 12. 13:14
 35/42 anonim ***** válasza:
78%
Természetesen nem hal éhen egy 10 hónapos szoptatott gyerek, ha 2-3 napig mellőznie kell az anyját, de se ezt a megszokott "programot" nem vettem volna el tőle egy kis wellness kedvéért, se a mellszívót nem vittem volna magammal, hogy 2 pancsi között fejjek.
2015. dec. 12. 13:33
 36/42 anonim ***** válasza:
64%

Miért ne? (Persze csak ha megbízhatóak a nagyszülők)

Attól még, hogy van gyerek, még a házasság/párkapcsolat is megmaradt jó esetben, illene vele is törődni, a nagyszülők többsége pedig imád unokázni.

Magammal 100%, hogy nem vinném, most el leszek hordva minden gyerekgyűlölő szemétnek, de nem szeretem, ha wellnessezni megyek, és kisgyerekek vannak ott. Az ember egy wellness szállodába pihenni megy, ami nehéz, ha Pistike ott visít egész nap két méterre... Igen, tudom, hogy nem minden gyerek rossz, tudom, hogy van aki elfoglalja magát csöndben, de sajnos nem ez az általános. Szerintem nem gyereknek való hely, kisgyerekkel inkább olyan helyre mennék, ami direkt gyerekbarát.

2015. dec. 12. 13:58
 37/42 anonim ***** válasza:
41%
Ez gyerekfüggő. A legnagyobb gyerekemet simán rábízhattam ennyi idősen a nagyszülőkre. A legkisebb meg elmúlt kettő, és nem lehet. Ha elvan velük, akkor rábíznám.
2015. dec. 12. 15:25
 38/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

4 hónapja volt egy műtétem. Miután hazaengedtek próbálkoztunk a szoptatással (a kórházban fejtem), de már nem fogadta el.

A férjem eljött szabadságra hogy ellásson minket, aztán mikor visszament kirúgták. Bár szerencsére hamar talált új munkát, de ez elég húzós időszak volt.

A szüleim ajánlották fel, hogy ezt kapnánk tőlük karácsonyra. Én kicsit bizonytalan voltam. Végül úgy döntöttünk a férjemmel, hogy elfogadjuk és elmegyünk.

2015. dec. 13. 14:26
 39/42 potyike ***** válasza:
46%
Soha.Majd ha kicsit nagyobb lesz,menjetek együtt a gyerekkel
2015. dec. 13. 20:20
 40/42 anonim ***** válasza:
51%

Menjetek el, és érezzétek jól magatokat! :) Ne törődj a sok irigykedő ősanyával, aki nem mer kilépni az általa elképzelt tökéletes szerepből egy pillanatra sem, akik a másik nőt lenézve puffogtatnak olyan kérdéseket, hogy "te nem szoptatsz?" "te nem hordozol?" "te nem igény szerint táplálod hozzá?" "te hogy képzeled, hogy pihenni akarsz a férjeddel, miért nem halsz mártírhalált, mint én minden alkalommal, mikor önmagam sorsát kell sajnálkozva, - de azért mégiscsak büszkén, egyedüli igazságként elfogadva - ecsetelnem?" stb.

szarok a lepontozókra :D

2015. dec. 13. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!