Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyszülőkre bíznád a 10...

Nagyszülőkre bíznád a 10 hónapos gyereked 2 éjszakára, hogy elmenj wellnesezni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 14:09
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, és szerinted éhenhal ha nem emlőböl kapja az anyatejet pár napig?
2015. dec. 11. 20:14
 22/42 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó! Szerinted egy anyatejes baba hajlandó 2-3 napig cumisüvegből tápszert inni, ha egyébként anyatejhez és cicihez van hozzászokva? Látom neked sincs kisgyereked.
2015. dec. 11. 20:22
 23/42 anonim ***** válasza:
57%
Nem, nem hal éhen, sőt, az ennyi idősen rendszerint már majdnem mindent esznek, így akkor sem lesz semmi bajuk, ha nem kapnak anyatejet egyáltalán, csak éppen ez egy olyan állandósult szertartás, amitől a legtöbb anya nem szívesen fosztja meg a gyerekét egy wellness kedvéért. Persze ha már nem szopik, az más tészta, de az én ismerőseim túlnyomó része ennyi idősen még szoptatta a gyerekét, és senki nem is utazott el az ennyi időse mellől. (Pár hónappal nagyobb mellől már igen). Ezért csodálkozom az igenlő válaszok nagy számán, mert én senkit nem ismerek, aki az 1 éven aluli gyerekét nyomós ok nélkül több napra másra bízta volna, és ennek legtöbbször - bár nem minden esetben - a legfőbb akadálya a szoptatás volt.
2015. dec. 11. 20:24
 24/42 anonim ***** válasza:
37%
Ennyi idősen még reggel és este szopizott a gyerkőc és mivel sajnos tapasztaltam, hogy mivel jár, ha a lefejt tejet cumisüvegből próbálom adni neki, inkább nem erőltettem volna.
2015. dec. 11. 23:12
 25/42 anonim ***** válasza:
69%
Az én szüleimnél ott, a férjeménél viszont nem. Nekem 9 hónaposan elutasította a szopizást (tejem volt, nem voltam beteg, és a menstruációm se jött meg, az okát azóta se tudom), így kénytelenek vagyunk tápszert adni neki reggel meg este, szóval nyugodt szívvel rájuk bíznám így.
2015. dec. 12. 10:10
 26/42 anonim ***** válasza:
57%

Igen. Mondjuk nálunk a szoptatás nem jött össze.

Első szülinapja után két héttel kellett őt itthon hagynom nagyszülőkkel két hétig. Nagyon jól érezte magát. Telefonáltunk, bár ő még csak értetlenül nézte a telefont, nem értette, hol van anya. :D <3 Nem sírt, csak mikor hazajöttem, akkor csüngött rajtam 3-4 napig. De most már újra oké minden.

2015. dec. 12. 10:31
 27/42 anonim ***** válasza:
55%
22es igen hajlandó, és 2 is van ;)
2015. dec. 12. 11:14
 28/42 anonim ***** válasza:
70%
Plusz nem tudom, hogy jön az hogy ha nem ciciből kap tejet akkor csakis tápszer lehet...
2015. dec. 12. 11:16
 29/42 anonim ***** válasza:
61%
8 hónapos kora óta elszoktam hozni 2-3 napra a kis unokám.Soha nem volt semmi gond.Amig kisebb volt ha éjjel fel is ébredt ivott 1-2 kortyot aludt tovább.Most hogy beszél nagyobacska 2 szer kereste az anyját,sírás hiszti nélkül.Mondtam neki tegye vissza a bubut aludjon és anya jön a busszal.Vissza is aludt.Ha megyünk hozzá,magától mondja ő jön velünk haza:))Szeret itt lenni.Nyugodtan hagyd ott,nem lesz semmi baja.Érezzétek jól magatokat.
2015. dec. 12. 11:43
 30/42 anonim ***** válasza:
25%
Úgy tűnik nem vagyunk egyformák. Nálam a gyerek az első, és utána a wellness. Ilyen picin nem hagynám ott több napra senkinek. Pszichológusok is két éves kor felett ajánlják a többnapos távollétet, de úgy tűnik manapság ez már nem számít. Egyébként 4 hónapos volt a fiam, mikor nyaralni mentünk, és vittük magunkkal. Most 20 hónapos, de most is inkább vinném magammal.
2015. dec. 12. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!