Ti mikor kezdtétek magatokat teljesen felnőttnek, a szüleitektől függetlennek érezni?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, apuval élek. Suliba járok, mellette dolgozok, a kiadásaim nagy részét magam fedezem, szóval megállok a saját lábamon.
Barátnőim felvetették az ötletet, hogy vegyünk ki hárman egy albérletet. Erre én nemet mondtam, egész egyszerűen nem akarok elköltözni. Apuval nagyon jó a kapcsolatom, nem csak apa-lánya, hanem baráti is. Hiányozna, ha elköltöznék, rossz érzés lenne, hogy nincs mellettem. Persze tudom hogy egyszer majd sor kerül erre, de én még nem érzem azt, hogy készen állok rá. A barátnőim ezt nagyon furcsának tartják, ők alig várták, hogy koleszba költözzenek. Ti mit gondoltok erről? Hány évesen költöztetek el otthonról?
2015. dec. 8. 23:00
21/21 anonim válasza:
Amíg jól érzed magad otthon, addig felesleges költözni.Amúgy én "teljesen" ( fizikailag, anyagilag, érzelmileg) 30 évesen lettem felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!