Ezt csinálják velem a szüleim. Mit tegyek?
Sziasztok a szüleim állandóan ami csak eszükbe jut azert kiabálnak velem el is váltak kiskoromba, az apám egy idegbeteg minden kis dologért üvölt velem anyukám meg mindig megvédi nagyon szoros kapcsolatban vagyunk a nagyszüleimmel de ők is apammal ertenek egyet mert ő a mindenható ő be is vallja hogy igen ő az, de tenyleg nagy elvárásaim sincsenek a barátaim is csúfolnak pedig nem mondanám hogy csúnya vagyok senki sincs akivel meg tudnám beszélni ezeket elegem van nem szoktam velük soha se normálisan beszélgetni mert nem hajlandóak velem beszélni csak veszekedni hogy már a szomszédok jönnek át szolni hogy aludnának, most hogy ezt irom is elsirom magam mert teljesen kikészítenek ezek a dolgok, ellenzem viszont az ilyen vágdosós vagy begyógyszerezős dolgokat azert hogy jobban erezzem magam nem ertem hogy azert mert megvagom magam nem fog ezek miatt fajni a szivem na mindegy.. Szoval kerlek normalis valaszokat irjatok köszönöm ha végig olvastátok.
13/L
elváltak, de együtt laknak? :O
az apai vagy anyai nagyszüleid állnak ki apukád mellett?
Nem lehet hogy anyukád azért védi meg mert fél tőle?
Mondhatni hasonló helyzetben vagyok de azért mégsem na mindegy ez most nem lényeg..
Csak nekem anya mondta hogy néha csak azért védi meg apát velem szemben mert nem akarja hogy veszekedjen vele vagy bántsa.
A nagyszüleid(akikről beszéltél) azok az apukád szülei vagy anyukádéké?
Egyébként nem tudom teljesen hogy milyenek a szüleid úgyhogy nem biztos hogy jó ötlet de én leülnék beszélni először anyával 4szem közt és totál sablonokat kérdeznék tőle pl hogy "szeret e?"vagy hogy "ez mindig így lesz?" vagy csak simán elmondanám hogy nekem rosszul esik ez az egész utána apukával beszélnék ugyan így 4szem közt.Ja és ne csak azt nézd ha már leültél velük beszélni hogy miket válaszolnak hanem hogy hogyan.
Sajnálom, hogy ez történik veled! Ezen a helyzeten mindenképpen most változtatni kell!
Légyszíves olvasd el az alábbi linken található cikket: [link]
A vége felé van egy telefonszám, amit bármikor, éjjel-nappal bátran hívhatsz. Szeretettel, megértéssel fordulnak az anonim (nem kell még a nevedet sem megmondani) telefonálók felé, és tudnak segíteni a problémáidon.
írj majd, hogyan alakultak a dolgaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!