Mik a teendők? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves leszek hamarosan.És el fogok költözni akkor egy jó barátommal.Anyámnak igazából egy levél formájában közölném..Az a kérdésem hogy ezek után mit kell csinálni? Mert ugye ők nem tehetnek srmmit ha 18 éves leszek.De hozzájuk vagyok bejelentve.Mit kell tenni hogy ki legyek jelentve?Anyámmal semmi képp sem akarok találkozni.Bekell menni a kormányhivatalba?Meg olyat is hallottam,hogy tanúskodnia kell valakinek hogy máshol lakom.Szépen megkérlek segítenétek nekem?2015. dec. 6. 14:48
11/18 anonim válasza:
Ha már a gyerek odáig jut h látni se akarja az anyját valószìnű marha jó anyja lehetett...
12/18 anonim válasza:
Lehet persze ez is egy ok.De lehet, hogy csak dacol.
13/18 anonim válasza:
11-es:
Az anyák lehetnek rosszak vagy jók, de ha jön a nagy szerelem 18 alatt, akkor mindegy lehet milyen jó anya az illető. Ha szólít az ösztön :D.
Aki pedig ezt nem élte át 18 alatt, az nem is értheti.
14/18 anonim válasza:
Igen ,de a nagy szerelmet csak ti beszélitek bele a nagy felnőtt általánosítással...mert biztos hogy csak ez állhat a háttérben...a kérdéstől meg teljesen el is tértetek. Nagy intelligenciára vall.
15/18 A kérdező kommentje:
Azért pár tényt elmondanék.A jó barátom lány.Nincsen párom nem is vagyok szerelmes.És gondolkodtam a dolgokon.tényleg gyerekes dolog ez a levélben közlés.ez tény...És muszáj lesz az érettségit megcsinálnom.Remélem találok utána munkát és anyuval boldogan válunk el.
2015. dec. 6. 17:04
16/18 A kérdező kommentje:
És csak hogy tudjátok nem okításra voltam kíváncsi..A kérdésben az állt,hogy hogyan lehet kijelentkeztetni magam otthonról.Ennyi..Az oka hogy elmentem volna az az anyám.Igazságtalanság és kivételezés van itthon egyfolytában.De le se írom.Úgyis csak okítást kapnék.Aki segített annak pacsi.
2015. dec. 6. 17:07
17/18 anonim válasza:
Igazságtalanság és kivételezés miatt elmenekülni otthonról, amint 18 leszel... Nagyon meggondolatlan dolog... Ha anyád alkoholista, drogfüggő, ver téged, prostitúciós szolgáltatásokat nyújt a házatokban, éheztet, szexuálisan molesztál, na akkor érthető...
18/18 anonim válasza:
ha már itt elakadsz miből akarsz majd egyedül megélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!