Hova forduljak segitsegert, ha anyukam skizofren?
Figyelt kérdés
Tudom jol, hogy anyukam paranoid skizofren. Minden jel arra mutat. (Beszeltem a haziorvosommal, elmondtam neki reszletesen, miket csinal es o is ezt mondta.)
Kihez menjek segitsegert? Gyors segitseg kellene, mert nagyon brutalis karokat okozott. (Tonkre ment a csaladunk, az anyagi helyzetunk borzalmas.)
Nem fogom leirni az egesz tortenetet, mert gyulolok errol beszelni.
Ez az utolso mentsvaram.
Szoltam mar az ofomnek, a haziorvosomnak, a csaldban is mindenki tudja. Termeszetesen senikit sem erdekel. Nem tudom mirltevo legyek, mert mar kibirhatatlan, ami nalunk van.
Kerlek titeket, ne kerjetek arra, hogy hosszasan taglaljam, miket csinal..
A valaszokat elore is koszonom.
(17L)
2015. dec. 5. 04:34
11/11 anonim válasza:
Feltételezem még mindig nem vetted videóra, miket csinál, es orvost sem hívtál rá. Így nem fogtok segítséget kapni.a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!