Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hová forduljak segitségért,...

Hová forduljak segitségért, ha tudatában vagyok annak, hogy az exem ellenünk neveli a gyerekünket?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 17:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%

Sehova nem tudsz.

Mi az, hogy ellenetek neveli?

2014. dec. 28. 17:23
 2/17 Párolt galóca ***** válasza:
64%
Gyámhatóság, Bíróság! Dehogy nem fordulhatsz a hatóságokhoz. Akár a gyereket is elvehetik az exed-től.
2014. dec. 28. 17:32
 3/17 A kérdező kommentje:
Amikor 2 hetente elviszi a kötelező láthatásra nem lehet vele birni.mintha kifordulna önmagából.semmit nem kap ott,amit kap,azt nem hozhatja el.a volt párom anyja elmond mindennek,az exem is csak érdekből viszi a gyereket.mivel nekem van egy kártéritési perem a kórházzal,ahol a gyerek született.orvosi műhiba miatt sérült lett a baba.az exem meg ez miatt elhagyott.de a gyerek pénzére meg rátenné a kezét,de főleg az anyja.az nem is érdekli őket,h a gyerek meggyogyuljon.mindenhova én cipelem és a szüleim,h megkapja a szükséges kezeléseket.persze ők nem segitenek.minden pénzem a gyerek gyógyittatására forditom.ők meg semmit
2014. dec. 28. 17:36
 4/17 A kérdező kommentje:
A mostani párom segit egy csomót.pedig semmi köze a gyerekhez.ez fáj nekik.és telebeszélik a kicsi fejét.arra mennek szerintem hogy magukhoz édesgessék,utána meg rátegyék a kezükez arra a pénzre ami a gyógyitáshoz kell.a gyerek ha tőlük függene sose gyogyulna meg
2014. dec. 28. 17:41
 5/17 anonim ***** válasza:

Gyereket magukhoz édesgetni nem sok eredménnyel tudnak.Az elhelyezésnél nem az dönt, kinek mondja a kisgyerek, ott szeretek jobban lenni.

Azt írod, nem kap semmit. Utána meg, hogy nem viheti haza.

Nála az unokáimnak vannak játékaik, ruháik, stb. Megette a fene, ha minden ittlétük után batyuznának. A gyereked majd szépen megszokja, hogy a másik helyen másként van az élet.

Sajnos, azzal neked kell megbirkóznod, hogy a gyerek visszarázódjon egy-egy elvitel után a saját életébe.

2014. dec. 28. 18:01
 6/17 anonim ***** válasza:
8%

ugyan mar rosszindulatu elvalt anyuka vagy.

Sok lovet ne varj a korhazak meg csorobbak mint te.

Es komolyan a penz visszaadja a gyereked egeszseget?

2014. dec. 28. 18:01
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a rosszindulatu.a gyerek igen meg fog gyogyulni.de ha az exem el akarja venni a pénzét akkor nem fog.és tudom milyen pénzéhes család.azert hagyott el,mert sokba van a gyógyitas.stb...
2014. dec. 28. 18:27
 8/17 A kérdező kommentje:
Szívem szerint oda sem adnám,mert tudom,hogy nincs jo helye.és sokszor panaszkodott h bántják.az ex anyosom milyen jogon nyul hozzá?nem teheti.
2014. dec. 28. 18:31
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem ertem milyen muhiba van ami gyogyithato.?

Ha meg gyogyithato nem fognak fizetni.

Mire adjatok ki a penzt nem ertem.

Egy oxigen hiany soha soha nem gyogyithato max fejleszteheto de az iq attol nem lesz magasabb es bizony o2 hiany iq pontokat jelent.

2014. dec. 28. 18:32
 10/17 A kérdező kommentje:
Plexus serules.gyogyithato.és már lezárul a perünk.
2014. dec. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!