Hová forduljak segitségért, ha tudatában vagyok annak,
hogy az exem ellenünk neveli a gyerekünket?
Sehova nem tudsz.
Mi az, hogy ellenetek neveli?
2014. dec. 28. 17:23
Gyámhatóság, Bíróság! Dehogy nem fordulhatsz a hatóságokhoz. Akár a gyereket is elvehetik az exed-től.
2014. dec. 28. 17:32
3/17 A kérdező kommentje:
Amikor 2 hetente elviszi a kötelező láthatásra nem lehet vele birni.mintha kifordulna önmagából.semmit nem kap ott,amit kap,azt nem hozhatja el.a volt párom anyja elmond mindennek,az exem is csak érdekből viszi a gyereket.mivel nekem van egy kártéritési perem a kórházzal,ahol a gyerek született.orvosi műhiba miatt sérült lett a baba.az exem meg ez miatt elhagyott.de a gyerek pénzére meg rátenné a kezét,de főleg az anyja.az nem is érdekli őket,h a gyerek meggyogyuljon.mindenhova én cipelem és a szüleim,h megkapja a szükséges kezeléseket.persze ők nem segitenek.minden pénzem a gyerek gyógyittatására forditom.ők meg semmit
4/17 A kérdező kommentje:
A mostani párom segit egy csomót.pedig semmi köze a gyerekhez.ez fáj nekik.és telebeszélik a kicsi fejét.arra mennek szerintem hogy magukhoz édesgessék,utána meg rátegyék a kezükez arra a pénzre ami a gyógyitáshoz kell.a gyerek ha tőlük függene sose gyogyulna meg
Gyereket magukhoz édesgetni nem sok eredménnyel tudnak.Az elhelyezésnél nem az dönt, kinek mondja a kisgyerek, ott szeretek jobban lenni.
Azt írod, nem kap semmit. Utána meg, hogy nem viheti haza.
Nála az unokáimnak vannak játékaik, ruháik, stb. Megette a fene, ha minden ittlétük után batyuznának. A gyereked majd szépen megszokja, hogy a másik helyen másként van az élet.
Sajnos, azzal neked kell megbirkóznod, hogy a gyerek visszarázódjon egy-egy elvitel után a saját életébe.
2014. dec. 28. 18:01
ugyan mar rosszindulatu elvalt anyuka vagy.
Sok lovet ne varj a korhazak meg csorobbak mint te.
Es komolyan a penz visszaadja a gyereked egeszseget?
2014. dec. 28. 18:01
7/17 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a rosszindulatu.a gyerek igen meg fog gyogyulni.de ha az exem el akarja venni a pénzét akkor nem fog.és tudom milyen pénzéhes család.azert hagyott el,mert sokba van a gyógyitas.stb...
8/17 A kérdező kommentje:
Szívem szerint oda sem adnám,mert tudom,hogy nincs jo helye.és sokszor panaszkodott h bántják.az ex anyosom milyen jogon nyul hozzá?nem teheti.
Nem ertem milyen muhiba van ami gyogyithato.?
Ha meg gyogyithato nem fognak fizetni.
Mire adjatok ki a penzt nem ertem.
Egy oxigen hiany soha soha nem gyogyithato max fejleszteheto de az iq attol nem lesz magasabb es bizony o2 hiany iq pontokat jelent.
2014. dec. 28. 18:32
10/17 A kérdező kommentje:
Plexus serules.gyogyithato.és már lezárul a perünk.
Kapcsolódó kérdések: