Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hová forduljak segitségért,...

Hová forduljak segitségért, ha tudatában vagyok annak, hogy az exem ellenünk neveli a gyerekünket?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 17:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Külföldön fogjak operalni.
2014. dec. 28. 18:35
 12/17 A kérdező kommentje:
De most nem a műhiba volt a lényeg.
2014. dec. 28. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindent értek, csak azt nem, hogyan tudná az exanyós rátenni a kezét a gyerek pénzére?
2014. dec. 28. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:

plexus serules gyakori es nem igazan muhiba inkabb szerencsetlen veletlen.

lattam mar kicsi babaknal is 2500g nal de oriasoknalk is.

Es igazad van altalaban jol kezelheto ill sulyos esetben az ideg ujra osszevarrhato mutheto.

Nagyon gyakori a haton suzleseknel ritka ha negykezlabb vagy szuloszeken szulsz.

2014. dec. 28. 18:44
 15/17 A kérdező kommentje:
Ugy hogy igényt tart az exem a kártérités felére.bár nem tudom mi jogon.gondolom ugy akarják elérni,h elllenem forditják a gyereket,el akarják venni és igy a pénzt is megkaparintanák.csak éppen nem a gyerek gyogyitására forditanák.mert arra szartak magasrol akkor is amikor megszületett és kiderült h mi a probléma.de nem fogom hagyni,mert a gyerekkel csak én foglalkozom,én hordom orvostol orvosig,kezelesekre,én fizetek mindent.és ezt mind bizonyitani is tudom.a perben felmerülő költségeket is én fizettem.az ügyvédet is..(csak arra senki nem gondol h ezek miatt eladosodtam)
2014. dec. 28. 19:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Mindent feladtam a gyerek gyogyulasaert,amig mas a kisujját se mozditja.és ők pofáznak.nekem lenne jogom ellenük nevelni.de nekem legalább több eszem van.inkább megpróbálok nyelni,amig tudok,de azert mindennek van határa.ezert kell hivatali segitség.
2014. dec. 28. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Mond nekik,h te meg bepereled őket akkor az ügyvédi díj feléért plusz kérsz magasabb gyerektartást a megemelkedett orvosi költségek miatt. Hátha ez elveszi a kedvük.

Amúgy kérvényezheted, hogy a láthatás a családsegítően történjen felügyelet mellett, ehhez majd megvizsgálja a gyereket szakértő.

Mire megkapod a pénzt és megindítanák a pert az utána még idő, addig bankszámláról utalva fizesd ki a gyerek gyógykezelésére,szerintem nincs az a bíró, aki odaítélné, miután egyértelműen a gyerekre ment a pénz.

2014. dec. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!