Hová forduljak segitségért, ha tudatában vagyok annak, hogy az exem ellenünk neveli a gyerekünket?
plexus serules gyakori es nem igazan muhiba inkabb szerencsetlen veletlen.
lattam mar kicsi babaknal is 2500g nal de oriasoknalk is.
Es igazad van altalaban jol kezelheto ill sulyos esetben az ideg ujra osszevarrhato mutheto.
Nagyon gyakori a haton suzleseknel ritka ha negykezlabb vagy szuloszeken szulsz.
Mond nekik,h te meg bepereled őket akkor az ügyvédi díj feléért plusz kérsz magasabb gyerektartást a megemelkedett orvosi költségek miatt. Hátha ez elveszi a kedvük.
Amúgy kérvényezheted, hogy a láthatás a családsegítően történjen felügyelet mellett, ehhez majd megvizsgálja a gyereket szakértő.
Mire megkapod a pénzt és megindítanák a pert az utána még idő, addig bankszámláról utalva fizesd ki a gyerek gyógykezelésére,szerintem nincs az a bíró, aki odaítélné, miután egyértelműen a gyerekre ment a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!