Barátság extrákkal. Normális, hogy a szüleim nehezményezik?
18 vagyok, összeköltöztem egy sráccal, ő 24 éves. A szüleim voltak látogatóban a hétvégén, és mondták, hogy látják rajtunk, mi a helyzet...
Szeretek vele lakni, megosztjuk a házimunkát, rendes, keményen dolgozik, és nagyon jó barátok lettünk, és hát le szoktunk feküdni egymással. Egyikünk sem akar komoly kapcsolatot jelenleg, én is sokat dolgozom.
Tényleg akkora gond ez? Volt komoly kapcsolatom, most nem vágyom rá..
18/l

szerintem semmi gond nincs ezzel a kapcsolattal. jól érzitek magatokat, sok féle képpen kellemesen töltitek együtt az időtöket, szexuálisan is kielégültök és élvezitek, hogy nem kell elnevezni járásnak, szerelemnek, akárminek. szerintem amíg működik, addig ez a világ legjobb dolga.
mivel jobb, ha elnevezitek szerelemnek és egy idő után elkezditek törni a fejeteket, hogy vajon tényleg szerelmesek vagytok-e, kimondja-e a másik, hogy szeret, viszonozza-e, szeret-e annyira, meg féltékenykedtek? mivel jobb, ha járásnak, vagy akár jegyességnek, akár házasságnak nevezitek, aztán egyszercsak vége lesz, mert az esetek többségében előbb vagy utóbb aztán vége lesz. (szerencsések a kivételek)
igen, ebben a helyzetben is benne van, hogy ha egy nap ez már nem elégít ki valakit, akkor majd többet akar, el akarja nevezni, vagy lehet, hogy valami mást akar és ezen a viszonyon kívül keresi majd a boldogságát. de ha járásnak/szerelemnek/házasságnak hívjátok, akkor nem fordulhat elő pontosan ugyanez és nem pont ugyanannyira fog majd fájni, hogyha vége lesz? csak akkor lesznek szabályok, amikre lehet majd mutogatni és lehet a másikat okolni, hogy mit szegett meg, de kin segít ez már akkor? és miben segít egy elnevezett, szabályokkal rendelkező kapcsolat előtte? nem a szabályoktól, vagy az elnevezéstől jó egy kapcsolat, hanem a résztvevőktől. ha működik a kapsolat cimke nélkül, akkor a cimkétől se jobb, se rosszabb nem lesz törvényszerűen. ha valakit motivál a cimke, örömmel tölti el, hogy úgy hívják, akkor lehet jobb, de ha tehernek, korlátnak, problémának érzi a cimkét, akkor csak teher a kapcsolaton.
a szülőknek meg tényleg nem kell mindent az orrára kötni, mert ők nem tudják feldolgozni, hogy valaminek nincs neve és nem akarjátok beleerőszakolni egy előre kitalált kategóriába. meg persze aggódnak is a pici lányukért és mindig mindent jobban szeretnének tudni, mert mindenki azt hiszi magáról, hogy csak úgy lehet neked jó, ahogy ő gondolja. ne adj nekik okot az aggodalomra és neked sincs miért aggódnod...
sok boldogságot és élvezzétek, amíg lehet!
,-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!