Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Barátság extrákkal. Normális,...

Barátság extrákkal. Normális, hogy a szüleim nehezményezik?

Figyelt kérdés

18 vagyok, összeköltöztem egy sráccal, ő 24 éves. A szüleim voltak látogatóban a hétvégén, és mondták, hogy látják rajtunk, mi a helyzet...

Szeretek vele lakni, megosztjuk a házimunkát, rendes, keményen dolgozik, és nagyon jó barátok lettünk, és hát le szoktunk feküdni egymással. Egyikünk sem akar komoly kapcsolatot jelenleg, én is sokat dolgozom.

Tényleg akkora gond ez? Volt komoly kapcsolatom, most nem vágyom rá..

18/l

2015. dec. 1. 11:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
talán legyenek büszkék?
2015. dec. 1. 12:05
 2/22 anonim ***** válasza:
87%

Egyik szülő sem kíváncsi erre, tényleg nem tudom, mégis milyen reakciót vártál?

Ez abszolút magánügy, én nem is értem, hogy tudták meg, ha amúgy van egy jó fedősztori, hogy lakótársak vagytok.

2015. dec. 1. 12:08
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Miért, tapsikoljanak? :D De ez nem a szülő dolga, nem kell nagy dobra verni. Gondolom ha látták mi a szitu, nem nagyon ügyeltetek arra, hogy ne látszódjon semmi. Ez pedig hiba, jobb ha megtanulod a szülők elől ezt a témát rejtve kezelni. 24/N
2015. dec. 1. 12:12
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem gond, a te dolgod, de egy szülő (pláne lányos szülő) ilyennek sosem örül. Ezt meg kell értened és erről a témáról nem beszélni velük. Nem is értem egyáltalán miért kellett nekik elmondani.
2015. dec. 1. 12:14
 5/22 A kérdező kommentje:

Ebédeltünk, a srác odajött, és csak megérintette a vállamat. Ezt észrevették, és kérdezték, hogy együtt vagyunk-e. Mondtam, hogy nem, csak barátok vagyunk. Erre mondták, hogy de van valami köztünk.. És mondtam, hogy igen.

Mondjuk már lehet picit több barátságnál a részéről.

2015. dec. 1. 12:27
 6/22 anonim ***** válasza:
25%

Miért kellett elmondani nekik?

Talán normális, hogy a szüleid nehezményezik - az ő szemszögükből.

Én biztos nem bírálnálak, mindenki úgy él, ahogy neki megfelelő.

Talán szülőként a nemkívánt terhesség miatt aggódnék...

2015. dec. 1. 12:27
 7/22 anonim ***** válasza:
62%

Egyszerre írtunk. :)

Az uccsó kommented alapján még azt tudom elmondani, hogy fiú-lány barátság szerintem nem létezik... Az egyik vagy másik úgyis többet akar majd...

Ezt megbeszéltétek?

2015. dec. 1. 12:29
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
Normális, hogy nem tetszik nekik. Elvégre a szüleid. Mégegyszer hangsúlyozom, a szüleiddel ezt felesleges megbeszélni, elmondani nekik, elvileg nagylány vagy.
2015. dec. 1. 12:36
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Normális. Ilyet nem kell elmondani nekik. Nyilván nehéz elfogadniuk, hogy a kislányuk szexel. Ráadásul nem is a párjával, csak egy pasival.

Én nem ítéllek el.

Csak hát a szülők szeretnének mindig ártatlan kislánykának látni.

2015. dec. 1. 12:38
 10/22 anonim ***** válasza:
38%

Tényleg csak gratulálni lehet 24 éves srácnak, ha jobb csajt erre a szerepre be tud szervezni. Ha a faterja lennék, megveregetném a vállát.

Fordítva azért már kicsit más a szitu. Egy nő leértékeli magát azzal, ha olyan férfival is szexuális kapcsolatot létesít, akiknek nem társként kell, csak játékszerként használja.

Emberileg azt meg tudom érteni, ha ezt egy nő azért teszi, hogy ideiglenesen egy nála sokkal minőségibb férfi társaságát élvezze, amilyet társként már nem kaphatna meg. Saját érdekedben legyél diszkrét, mert ha elterjed, hogy ilyen dolgokba belementél, akkor kicsit igényesebb férfinak már nem fogsz kelleni kapcsolatra, csak szexre.

38F

2015. dec. 1. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!