Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szexkapcsolat, barátság...

Szexkapcsolat, barátság extrákkal. A szülők hogy állnak ehhez?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy szülőként hogy állnátok a dologhoz, ha megtudnátok, hogy a lányotoknak, akit visszahúzódónak gondoltatok, ilyen kapcsolata van egy olyan férfivel, aki a nők kedvence.

Én vagyok a lány és anyukám azt hiszi, hogy barátom van, nagyon erősködik, hogy igenis mutassam be itthon. De köztünk ez nem szerelem... Együtt lógunk, bulizunk és hasonlók.

Nem az örök szerelmet keresem vele, nem az eljegyzésre várok. Csak nagyon jól néz ki, jó az ágyban, mindenről tudok vele beszélgetni (több diplomája van, intelligens), de közben imád bulizni is, 34 éves létére olyan, mint egy 20 éves.

2015. máj. 31. 19:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
én nem vagyok visszahúzódó lány, nekem is voltak ilyen kapcsolatai, anyának mindig elmondtam, megbeszéltük ezeket :D ő nem ítélkezett, vagy rosszallott érte, neki is voltak hasonlói :D
2015. máj. 31. 19:16
 2/20 anonim ***** válasza:
Mond anyukádnak hogy csak barátok vagytok. Semmi sincs köztetek..... Létezik még fiú lány barátság ( ritka....) de ennyit elég mondani. Ha nem a pasid akkor nem kell bemutatni.
2015. máj. 31. 19:17
 3/20 anonim ***** válasza:
61%

Azért nem mellékes, hogy te pl mennyi idős vagy.

(ha pl. tizenéves, apád szerintem ott helyben letépné a tökeit :) )

Egyébként meg csak azt kell mondani, hogy baráti viszony van közöttetek, semmi több. Idővel csak elfogadják ezt a sztorit és nem próbálják belemagyarázni, hogy ti egy gerlepár vagytok.

2015. máj. 31. 19:17
 4/20 anonim ***** válasza:
Mivel ebből úgysem lesz soha komoly kapcsolat,így nem kell mondani róla semmit.Mond azt,hogy találkozgattatok,de nem jött be.A továbbiakban pedig mondd azt,hogy egy barátnőddel vagy.
2015. máj. 31. 19:18
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
mintha csak rolam irtal volna en pont ilyen ferfi vagyok
2015. máj. 31. 19:27
 6/20 anonim ***** válasza:
44%
Én 2 legjobb barátommal járok össze kb minden nap. Mind a hárman biszexek vagyunk. Anyámnak mégis mi köze lenne hozzá? :DD Még jó hogy nem mondom el neki. Szép is lenne xddd 17/f
2015. máj. 31. 19:33
 7/20 anonim ***** válasza:
68%

én attól féltenélek, hogy mégis beleszeretsz és koppani fogsz.

na meg, hogy nem a szerelmeddel éled meg ezeket a pillanatokat, hanem egy szeretővel.

de igazából te életed, nem sok beleszólása van anyukádnak.

gondolom 17 körül lehetsz?

2015. máj. 31. 19:36
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Úristen!
2015. máj. 31. 19:41
 9/20 anonim ***** válasza:
77%

Ha együtt buliztok, beszélgettek sokat, akkor eleve nem a tipikus szexkapcsolat.

Az, hogy 20 évesen nem férjet keresel, teljesen normális.

Nyugodtan bemutathatod, senki nem fogja az esküvői harangokat kongatni.

Nekem is voltak ilyen kapcsolataim, és talán azért, mert pont a lila köd nem volt, azóta is, 15-20 éve tartjuk a kapcsolatot, persze csak barátilag már.

44N

2015. máj. 31. 19:44
 10/20 anonim ***** válasza:

Nem kötöttem az ilyet a szüleim orrára.

Nekem is volt olyan pasihaverom, akivel tényleg csak haverok voltunk, de mindketten vonzódtunk a másikhoz szexuálisan és néha bizony, mikor ő jött hozzánk, vagy én mentem hozzájuk, akkor volt szex is. De erről csak mi tudtunk, senki más.

És volt olyan is, akikkel nem voltunk barátok, csak szexelni akartunk, letisztáztuk a játékszabályokat, de nem kötöttem a szüleim orrára, hogy mi van.

Nincs kapcsolatod, haverok vagytok és kész. Az meg, hogy a 4 fal között mit csináltok, az meg a ti dolgotok.

2015. máj. 31. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!