Szexkapcsolat, barátság extrákkal. A szülők hogy állnak ehhez?
Érdekelne, hogy szülőként hogy állnátok a dologhoz, ha megtudnátok, hogy a lányotoknak, akit visszahúzódónak gondoltatok, ilyen kapcsolata van egy olyan férfivel, aki a nők kedvence.
Én vagyok a lány és anyukám azt hiszi, hogy barátom van, nagyon erősködik, hogy igenis mutassam be itthon. De köztünk ez nem szerelem... Együtt lógunk, bulizunk és hasonlók.
Nem az örök szerelmet keresem vele, nem az eljegyzésre várok. Csak nagyon jól néz ki, jó az ágyban, mindenről tudok vele beszélgetni (több diplomája van, intelligens), de közben imád bulizni is, 34 éves létére olyan, mint egy 20 éves.
Azért nem mellékes, hogy te pl mennyi idős vagy.
(ha pl. tizenéves, apád szerintem ott helyben letépné a tökeit :) )
Egyébként meg csak azt kell mondani, hogy baráti viszony van közöttetek, semmi több. Idővel csak elfogadják ezt a sztorit és nem próbálják belemagyarázni, hogy ti egy gerlepár vagytok.
én attól féltenélek, hogy mégis beleszeretsz és koppani fogsz.
na meg, hogy nem a szerelmeddel éled meg ezeket a pillanatokat, hanem egy szeretővel.
de igazából te életed, nem sok beleszólása van anyukádnak.
gondolom 17 körül lehetsz?
Ha együtt buliztok, beszélgettek sokat, akkor eleve nem a tipikus szexkapcsolat.
Az, hogy 20 évesen nem férjet keresel, teljesen normális.
Nyugodtan bemutathatod, senki nem fogja az esküvői harangokat kongatni.
Nekem is voltak ilyen kapcsolataim, és talán azért, mert pont a lila köd nem volt, azóta is, 15-20 éve tartjuk a kapcsolatot, persze csak barátilag már.
44N
Nem kötöttem az ilyet a szüleim orrára.
Nekem is volt olyan pasihaverom, akivel tényleg csak haverok voltunk, de mindketten vonzódtunk a másikhoz szexuálisan és néha bizony, mikor ő jött hozzánk, vagy én mentem hozzájuk, akkor volt szex is. De erről csak mi tudtunk, senki más.
És volt olyan is, akikkel nem voltunk barátok, csak szexelni akartunk, letisztáztuk a játékszabályokat, de nem kötöttem a szüleim orrára, hogy mi van.
Nincs kapcsolatod, haverok vagytok és kész. Az meg, hogy a 4 fal között mit csináltok, az meg a ti dolgotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!