Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szexkapcsolat, barátság...

Szexkapcsolat, barátság extrákkal. A szülők hogy állnak ehhez?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy szülőként hogy állnátok a dologhoz, ha megtudnátok, hogy a lányotoknak, akit visszahúzódónak gondoltatok, ilyen kapcsolata van egy olyan férfivel, aki a nők kedvence.

Én vagyok a lány és anyukám azt hiszi, hogy barátom van, nagyon erősködik, hogy igenis mutassam be itthon. De köztünk ez nem szerelem... Együtt lógunk, bulizunk és hasonlók.

Nem az örök szerelmet keresem vele, nem az eljegyzésre várok. Csak nagyon jól néz ki, jó az ágyban, mindenről tudok vele beszélgetni (több diplomája van, intelligens), de közben imád bulizni is, 34 éves létére olyan, mint egy 20 éves.

2015. máj. 31. 19:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%
Riban vagy, mint az itt válaszolók többsége. :D
2015. máj. 31. 19:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Sehogy, mivel semmi közöm a saját gyerekem szexuális életéhez.
2015. máj. 31. 20:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Mondd meg anyukádnak, hogy ez nem komoly, csak "szórakozgattok", kedvelitek egymást, de nincs szerelem se kapcsolat. Szerintem fel fogja fogni, hogy burkoltam mire is akarsz kilyukadni. Egyébként nekem is volt egy 30-as férfival ilyen kapcsolatom :) Pont ilyen....a szüleim nem faggattak róla, leesett nekik, hogy mivan. Véget ért a nyár és a románc is, nem szóltak semmit, nem olyan beleszólós tipusok...
2015. máj. 31. 20:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Miért lennék ribi?

Rajta kívül még csak csók sem volt senki mással soha... Ja, tuti az vagyok.

Nyáron leszek 18.

2015. máj. 31. 21:24
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Azért így más a leányzó fekvése.

17 vagy, a pasi akivel összejárkálsz 34.

(most bukkan majd fel az a maroknyi ember, akik majd írják, hogy 20 évesen összejött az 50 éves férjével és happyness van)

Gyerek vagy, ő meg egy középkorú férfi.

Inkább a saját korosztályodban nézelődj, szexet ott is kaphatsz bárkitől, valószínűleg még sokkal jobbat is a nagy számok törvénye alapján.

Most ez az én véleményem, de a korodnál fogva vélhetően elég sokan egyetértenek majd az általam elmondottakkal.

2015. máj. 31. 22:29
 16/20 A kérdező kommentje:

A saját korosztályom eléggé gyerekes, vagy nem is tudom.

Előadják a bulikban, hogy mennyire kész vannak, ha meg telefonál anyuci, hirtelen mindenki józan lesz...

Meg nekem nem hiányzik az, hogy a suliban mindenki arról beszéljen, hogy éppen mikor, kivel, mit csinálok.

Mert pl. ebben a férfiben megbízom teljesen, de a fiúk az én korosztályomban szeretnek hencegni azzal, hogy éppen kit fűztek be. Ráadásul nem is állandóságra vágynak, hanem egy szombati menetre, aztán viszlát.

2015. máj. 31. 22:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"A saját korosztályom eléggé gyerekes,"

"közben imád bulizni is, 34 éves létére olyan, mint egy 20 éves"

Csak én érzek ellentmondást? :D

2015. jún. 1. 00:38
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
A leírásod szerint a pasival meg "ismétlődően egy szombati menetre vágytok". Ez is ellentmondás...
2015. jún. 1. 00:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Attól még bemutathatod! Megmondod, hogy nincs köztetek erős elköteleződés, ennyit elég mondani.
2015. jún. 1. 01:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha tetszik, ha nem, ez egy kapcsolat, még ha laza is, kvázi együtt jártok, csak mégsem.

Nem kötelező amúgy mindenkinek megházasodnia, szerelembe esnie, gyereket szülnie. Nem kötelező összeköltözni, mert az ... hát egyszerre adhat biztonságot és bezártságot is.

Te harmóniában vagy, sokan irigyelhetnek.

2015. aug. 19. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!