Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Barátság extrákkal. Normális,...

Barátság extrákkal. Normális, hogy a szüleim nehezményezik?

Figyelt kérdés

18 vagyok, összeköltöztem egy sráccal, ő 24 éves. A szüleim voltak látogatóban a hétvégén, és mondták, hogy látják rajtunk, mi a helyzet...

Szeretek vele lakni, megosztjuk a házimunkát, rendes, keményen dolgozik, és nagyon jó barátok lettünk, és hát le szoktunk feküdni egymással. Egyikünk sem akar komoly kapcsolatot jelenleg, én is sokat dolgozom.

Tényleg akkora gond ez? Volt komoly kapcsolatom, most nem vágyom rá..

18/l

2015. dec. 1. 11:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Utolsó.. Na ezen a kommenten csak nevetni tudok :D nagyon félreérted a helyzetet. :D
2015. dec. 1. 13:16
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
11, kicsit furán látod a dolgokat :) Nem így működik a való világban. A kérdezőnél én csak azt kritizáltam, hogy a szüleinek minek fecsegte el. Viszont ha szexelhetnéke van, de nincs kedve párkapcsolathoz, nyugodtan szexeljen. Én is megtettem, amikor ilyen időszakom volt. Most pedig a te szavaiddal élve, igényes vőlegényem van. Ez a kettős mérce már nem nagyon divat manapság, max a 40 közelieknél, de hát az már más tészta. 24/N
2015. dec. 1. 13:19
 13/22 A kérdező kommentje:

Lehet rosszul képzelitek a dolgokat... Nem csak szexelünk, legjobb barátok vagyunk. Sokat járunk el együtt, esténként sokszor összebújva filmezünk, egymás mellett alszunk...

Nem fektettük le a szabályokat, egyikünk sem zárkózik el teljesen egy kapcsolattól

2015. dec. 1. 13:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
... Tehát akkor kapcsolatban éltek, csak nincs kimondva.
2015. dec. 1. 13:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Együtt éltek, vannak közös programok, sokat beszélgettek és szexeltek. Szerintem ez már kapcsolat, a barátság extrákkal esetén nem élnek együtt az emberek.
2015. dec. 1. 13:58
 16/22 anonim ***** válasza:
34%

Olyan szabályok szerint éltek, ami önérzetes nőnek megalázó lenne.

Pl. nem kérheted számon rajta azt, ha a jövőben hetekig másik csajt kezelget előbb csak eljárogatva, majd nálatok is. Vagy erről Neked, mint jó testi-lelki havercsajnak áradozna.

Még emberileg azt is normálisabbnak tartom ha az ilyen testi-lelki havercsaj valójában kapcsolatra hajt, és sértve érezné magát, ha a srác másik csajt is kezelgetne mellette, mint azt ha ezt természetesnek veszi, és úgy is odabújik mellé hetente többször, hogy közben tudja mi a helyzet.

38F

2015. dec. 1. 14:10
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

Honnan tudod, utolsó, hogy önérzetes nőnek megalázó lenne ez a helyzet? Talán nő vagy? :D

Ezzel a gondolatmenettel fordítva is nézhetjük. Mindazt, amit leírtál, helyettesítsd a nő helyére a férfi szót. És mi van, ha a nő kezd eljárogatni, és pasizni nyakra főre?

2015. dec. 1. 14:26
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

"Nem csak szexelünk, legjobb barátok vagyunk. Sokat járunk el együtt, esténként sokszor összebújva filmezünk, egymás mellett alszunk... "

Na pont ez az, ami nem működik hosszú távon. Az embernek lehet fiú legjobb barátja, vagy lehet alkalmi partnere, vagy állandó szexpartnere, de a kettő együtt nem fog menni. Tudod miért? Mert előbb utóbb az egyik fél többet akar majd, mint a másik. A jelek szerint nálatok a fiú az, aki esetleg ezt többnek gondolja.

2015. dec. 1. 14:40
 19/22 anonim ***** válasza:
85%
Akkor most ülj le, és gondold át, hogy tényleg csak barátság extrákkal-e a dolog. Lehet, hogy magadnak sem vallottad be, hogy több. Szerintem a fiú többet akar. Ha nem akarsz többet, akkor még most mond ki neki kerek perec. Egy idő után, valamelyik félnek már nem elég az ilyen kapcsolat. Arra pedig rámehet a legjobb barátság is. Kár volt elmondani a szüleidnek, persze, hogy nem örülnek.
2015. dec. 1. 14:59
 20/22 anonim ***** válasza:
17%
Szóval csak dugatod magad vele?
2015. dec. 1. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!