Barátság extrákkal. Normális, hogy a szüleim nehezményezik?
18 vagyok, összeköltöztem egy sráccal, ő 24 éves. A szüleim voltak látogatóban a hétvégén, és mondták, hogy látják rajtunk, mi a helyzet...
Szeretek vele lakni, megosztjuk a házimunkát, rendes, keményen dolgozik, és nagyon jó barátok lettünk, és hát le szoktunk feküdni egymással. Egyikünk sem akar komoly kapcsolatot jelenleg, én is sokat dolgozom.
Tényleg akkora gond ez? Volt komoly kapcsolatom, most nem vágyom rá..
18/l
Lehet rosszul képzelitek a dolgokat... Nem csak szexelünk, legjobb barátok vagyunk. Sokat járunk el együtt, esténként sokszor összebújva filmezünk, egymás mellett alszunk...
Nem fektettük le a szabályokat, egyikünk sem zárkózik el teljesen egy kapcsolattól
Olyan szabályok szerint éltek, ami önérzetes nőnek megalázó lenne.
Pl. nem kérheted számon rajta azt, ha a jövőben hetekig másik csajt kezelget előbb csak eljárogatva, majd nálatok is. Vagy erről Neked, mint jó testi-lelki havercsajnak áradozna.
Még emberileg azt is normálisabbnak tartom ha az ilyen testi-lelki havercsaj valójában kapcsolatra hajt, és sértve érezné magát, ha a srác másik csajt is kezelgetne mellette, mint azt ha ezt természetesnek veszi, és úgy is odabújik mellé hetente többször, hogy közben tudja mi a helyzet.
38F
Honnan tudod, utolsó, hogy önérzetes nőnek megalázó lenne ez a helyzet? Talán nő vagy? :D
Ezzel a gondolatmenettel fordítva is nézhetjük. Mindazt, amit leírtál, helyettesítsd a nő helyére a férfi szót. És mi van, ha a nő kezd eljárogatni, és pasizni nyakra főre?
"Nem csak szexelünk, legjobb barátok vagyunk. Sokat járunk el együtt, esténként sokszor összebújva filmezünk, egymás mellett alszunk... "
Na pont ez az, ami nem működik hosszú távon. Az embernek lehet fiú legjobb barátja, vagy lehet alkalmi partnere, vagy állandó szexpartnere, de a kettő együtt nem fog menni. Tudod miért? Mert előbb utóbb az egyik fél többet akar majd, mint a másik. A jelek szerint nálatok a fiú az, aki esetleg ezt többnek gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!