Szülők! Ti megértenétek?
16 éves lány vagyok, és van lehetőségem egy évet Amerikában tanulni, amit nyár elején (amikor szüleimmel beszéltünk erről) még nagyon nagyon akartam. De azóta ez a lelkesedés megkopott, és mostmár inkább félek, rettegek ettől az úttól. Több oka is van: a különbözteti vizsgákat nem tudnám megcsinálni.. (Nem vagyok rossz tanuló, de nem tudnék felkészülni rá suli, és más vizsgák miatt), osztálytismételni meg semmiképpen nem szeretnék. Valamint nagyon félek attól, hogy nem fogok tudni beilleszkedni, nem fogom tudni megértetni magam, szóval nagyon stresszelek emiatt. A másik fő ok, hogy elkezdtem járni valakivel, akit nem szeretnék itt hagyni...
Anyámmal már nagyon régen megromlott a kapcsolatom, és nem tudok vele ilyenekről beszélni. Támogatnának a tanulásban, de félek hogy ezt nem értenék meg, és csalódnának bennem. Szülők! Ti megértenétek?
Én kimentem egy évre valahova és 60%ban egy fiú miatt jöttem vissza évközben. Nagyon megbántam!!!
Ez egy életre szóló lehetőség, ne hagyd ki! Teljesen érthető a félelmed, de ne félj, az osztályozókat meg tudod csinálni, ha igazán akarod és ha jó a kapcsolat, akkor kibírja az egy évet. Ha nem, akkor nembaj, tudom, ez most nem nyugtat meg, de ebből a lehetőségből ez az egy van, fiúból meg több millió! Ne stresszelj, Amerikába simán beilleszkedsz, nagyon nyitottak, barátaimból többen kimentek és simán elfogadtàk őket. 1 hónap alatt meg simán belejöttek a nyelvbe, te is bele fogsz!
Gondold át újra, ha kell, írj nekem privátban és beszélgethetünk erről :)
" A másik fő ok, hogy elkezdtem járni valakivel, akit nem szeretnék itt hagyni... "
Egesz eletedben banni fogod. Persze 16 evesen ezt nem erted, ezert megcsinalod. Mindegy, te bajod.
Uuu, basszus *o*
Tudod milyen szerencsés vagy?!
Vigyél engem is!!!! Amerika az egyik álmom ..16/L :)
ám hogy sikerült lehetőséget szerezned erre?:o
egyèrtelmű,hogy a fiú miatt nem akarsz menni.
hiba.a 16 èvesen kötetett kapcsolatok általában a fèl évet se èri meg. kár lenne kihagyni miatta.ha összeilletek,úgyis egymásra találtok amikor visszajössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!