Ti meg bíztok a szüleitekben? Meg szoktátok őket puszilni, ölelni?
Végig olvasgattam a válaszokat és szinte mindenki 0%-on áll, valakinek semmi nem tetszik...
Egyébként teljes mértékben megbízok a szüleimben, de az ölelgetés és puszilkodás már kisgyerek korom óta nem része a mindennapoknak.
Anyámmal a viszony mondhatni hűvös,vagy inkább semmilyen.
Apámmal jobb,de soha nem voltam,voltunk ilyen nagyon ölelgetősek,puszilgatósak.
Egyikkel sem.
Mindkettőben megbízom,ha komolyan gondban lennék.
a legjobb barátom és a barátnőm (+ itteni GYK-sok név nélkül :D) tudják a legtöbbet rólam...
a szüleimben megbízok több téren is, de van ami szerintem nem tartozik rájuk...
22 éves vagyok nem gyerek, dolgozok, adok haza pénzt, magamnak vásárolok......felnőttem, már nem mindent beszélek meg a szüleimmel, de megbízni megbízok bennük és ha fontosnak érzem akkor elmondom nekik amit kell...
ölelni és puszilni elég ritkán...anyámat néha igen, mondjuk őt ritkán látom, 1-2 havonta...
22F
Anyumban egyátalán nem. Nem is szeretem.
Apumban aránylag nagyon megbízok és szeretem is.
Nem nagyon szoktam ölelni, puszilni senkit sem.
Ehez közrejátszik megértési szintjük is persze.
Anyum idióta( 142 mensa skála IQ), fogalma sincs rólam és nagyon babyloni. Apum messze normálisabb( 205 mensa skála IQ), így egyzsrü neki elmagyarázni, megértetni jellemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!