Nem birom már! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nagyon elegem van az itthon történtekből. Évek óta kezdődött azzal, hogy anyám csalja apámat. Én tudtam róla és inkább anyás vagyok. Apám is megtudta és sokszor úgy megverte anyát hogy kék zöld folt volt. Engem és öcsémet is bántotta, de engem már nem annyira. Az öcsém nem jár iskolába, cigizik, iszik, este 11kor jár haza, mindenkinek neki megy még nekem is. Családsegítő segít most, de semmi változás, rosszabb. Apám nyáron 2 hónapon keresztül berúgva járt haza, előttem verte szét a kezét, anya kihívta rá a rendőröket 5x elvitette magát korházba. Folyamatosan veszekednek. Anya nem csinál semmit itthon. Én iskolába járok, minden nap 5 kor érek haza, és elvárják hogy tanuljak úgy, hogy mosogatok, takarítok, mosom a ruhákat. Múlthéten pánikrohanom is volt, olyan rosszul lettem a veszekedés hallatán hogy féltem hogy elájulok. Ma már pedig anya azzal kelltett hogy mondjam apámnak hogy addig nem jön haza, amíg öcsémet el nem viszik. Utánam nem is érdeklődnek, soha nem is kérdeztek felőlem és már nagyon elegem van, nyugalmat akarok és normális életet. Mit csináljak?2015. nov. 25. 17:50
1/5 anonim válasza:
Nincsenek rokonok, akikhez át tudnál költözni?
2/5 anonim válasza:
Kolesz,pasi,rokon...nem tudsz valahová költözni?
Mert más megoldás NINCS!
3/5 A kérdező kommentje:
Van egy 1 éves kapcsolatom, de még csak 16 vagyok, és ha felhívják a rendőröket? Félek.
2015. nov. 25. 19:42
4/5 anonim válasza:
Menny párodhoz. Ha felhívják rendőröket megmondod nem akarsz menni, mert.... akkor már más irányu lesz rendőri intézkedés.
Nem kell félni extrém dlgoktól ha nem extrém dolgok nem hoznak változást.
Hozzáállásodon bármikor tudsz változtatni mindentől eltekintve amiben tudok segíteni. De tanácsokat is tudok adni helyzeted javítása érdekében.
Írj nyugodtan.
5/5 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék semmi féle balhét. Egyszerűen csak nyugodtan szeretnék élni. Mert én tudom magamról, hogy előbb felnőttem mint egy átlagis gyerek. Volt úgy hogy magamat tartottam el. Tönkre mentem.
2015. nov. 26. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!