Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt velem? Nem...

Miért csinálja ezt velem? Nem bírom már

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak 3 éve. Anyukámmal élek, nagyon jó a kapcsolatunk, mindent megbeszélek vele.

19 éves lány vagyok. 7 hónapja megismerkedtem egy fiúval, akivel azonnal megtaláltam a közös hangot. Összebarátkoztunk, aztán komolyabb lett. Anyukámnak nem mutattam be azonnal, csak sokkal később, amikor már éreztem, hogy tényleg szererlmes vagyok a fiúba.

És most jön a legrosszabb: Az fiú apja most válik, ugyanis már egy éve kavar az anyukámmal, állítólag szerelmesek egymásba. Elválik, és gondolom együtt lesznek. Na most már Ők is tudják, hogy mi együtt vagyunk, és 1 hete azt mondták, hogy ezt be kell fejeznünk, mert hogy fognak ránk nézni, hisz a "testvérem" lesz. Én ezen nagyon kiakadtam, nem beszéltem anyukámmal, dühös voltam. Miért csinálják ezt? a mi boldogságunk miért nem fontos nekik? Abba nem gondoltak bele, hogy ha még szakítunk is akkor milyen szörnyű lesz? Nem bírom már. Folyton sírok, a barátom nyugtatgat, hogy majd lesz valahogy, de mégis az zavar a legjobban, hogy anyukám ezt csinálja velem. Miért???

2015. okt. 29. 21:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Együtt lesznek és? Nem házasok, jogilag már testvérek sem lehettek. Te felnőtt vagy, gondolom a barátod is az.

Egyáltalán nem gáz a szituáció, főleg akkor nem ha a fiú az anyjával marad.

Emiatt szakítani hülyeség lenne.

A testvérek vagytok dolog is marhaság. Csak akkor lenne jogos ha már x éve együtt nevelkedtetek volna, így nem.

2015. okt. 29. 21:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon önző dolog. Engem nem érdekelne a véleményük!Remélem, hogy téged sem! ;)
2015. okt. 29. 21:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez aranyos.Jopofa veletlen, oruljetek neki es fogjatok fel vidaman. Nekem kimondottan tetszik a szitu.Nem hiszem hogy barki kivulallo kivetnivalot talalna a dologban.A szulok nem hazasok, nem vagytok testverek. Anya es lanya osszetalalkozott apa es fiaval es boldogok is lehetnenek ha nem a 'mas mit szol hozza'lenne a tema.

Legyetek boldogok, ha tudtok

2015. okt. 29. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Elsővel értek egyet. Ne rágd magad rajta, mert nincs igazuk.
2015. okt. 29. 21:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anyád mégegyszer ezt mondja, akkor te is mond meg neki, hogy ti már előttük is együtt voltatok, ennyi erővel ő meg ne legyen a barátod apjával!
2015. okt. 29. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.

Én azért a helyedben finoman jelezném anyukámnak, hogy a srác nem a testvérem. Másrészt felnőtt nő vagyok, nem szabhatja meg, kibe leszek szerelmes.

Aztán megkérdezném tőle, miért fontosabb neki a mások véleménye a lánya boldogságánál?

2015. okt. 29. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igazuk a szülőknek,semmiféle vérfertőzésről nincs szó,és elég önző dolognak is tűnik a részükről.

Mondjuk kíváncsi lennék,hogy nem vetted észre,anyukád kivel kavar egy éve?

Filmbe illő véletlen...

Fel a fejjel,ne engedjetek a nyomásnak!

2015. okt. 29. 21:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát picit megnyugodtam. Igen és pont ez a bosszantó benne, hogy csak azért nem akarják, hogy együtt legyünk, "Mert ha valami idegenek meglátják, mit fognak erre mondani?" mások véleménye jobban érdekli őket.

Azt meg tudtam, hogy randizgat valakivel, de nem hozta haza soha sem. Gondolom mert nős volt még vagy nemtudom. Ezért is dühös voltam picit. De mondjuk aztán tisztázta a helyzetet a srác apja, hogy amúgy se működött már a házassága a feleségével, de akkoris. Picit megrázott a dolog.

Köszi mindenkinek a válaszokat, sikerÜlt megnyugtatnotok.

Mégegyszer köszönöm

2015. okt. 29. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, azért az érdekes, hogy anyudat nem zavarta mások véleménye, amikor nős férfival kavart...Akármennyire is "nem működött már a házasság." Az, hogy most egy család lesztek, talán együtt is laktok, már igazán nem oszt, nem szoroz.:D
2015. okt. 29. 22:25
 10/12 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom.

Nehezteltem is rá ez miatt. De ő tudja. Felnőtt nő. Ha boldog, odakívánom neki, de akkor ezt én is elvárnám tőle. :-\

2015. okt. 29. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!