Nevelőszülőkhöz szeretnék kerülni, mert nem birom azt ami itthon megy. Ismerősöm szülei befogadnának. Többi lent?
Figyelt kérdés
Anyámmal lakok,de mindenért engem hibáztat,még azért is amihez semmi közöm.olyan határokat szab meg,hogy 4-es átlag legyen,közben diszleksziás vagyok,és tanulási problémáim vannak. El válalnák a gyámságot fölöttem,de lehetséges ez az anyám tudta nélkül? Esetleg valami másik megoldás erre a problémára? A lényeg,hogy ne anyámmal lakjak,hanem az ismerősömnél2015. okt. 20. 21:28
1/9 anonim válasza:
A korod sem lényegtelen.
Amúgy nem te választasz nevelőszülőt.
2/9 anonim válasza:
Megismerlek, te vagy a 17 éves, aki a fiújához és annak szüleihez költözne és ez már vagy a hatodik kérdésed. A válasz továbbra is nem, nem költözhetsz el azért, mert a "gonosz" anyád nem enged a fiúdnál aludni és mert tanulásra akar téged rávenni...
4/9 anonim válasza:
anyukád tudta nélkül nem. a nevelőszülő pedig az a tanfolyamot végzett ember, akihez átmeneti nevelésre kerülnek a gyerekek. ergó nem te választod ki, hanem kiraknak egy nevelőszülőként dolgozó emberhez. Lehet nem is a városodban. A mi iskolánkban is vannak ilyen gyerekek, az eredeti családjuk 30km-re lakik a nevelőszülőktől.
6/9 anonim válasza:
Nem lehetséges. Menj be egy nevelési tanácsadóba, ott elmondják mit lehet.
De gyámságot nem hiszem hogy vállalnának feletted, akkor el is kell tartani.
7/9 anonim válasza:
Anyukád tudta nélkül? Nem tűnne fel neki, hogy nem nála laksz?
Erről egyébként egy vicc jutott eszembe:
-Ügyvéd úr, szeretnék diszkréten elválni.
-Mennyire diszkréten?
-Hogy a feleségem meg ne tudja.
9/9 anonim válasza:
2-es, milyen szigorú vagyol.
Nekem is eszembe jutott egy tök jó vicc, igaz nem nagyon értem.
-Doktor úr segítsen!
-Mi a baj?
-Mindig a pókerre gondolok.
-Miért gondol mindig a pókerre?
-Majd, ha bemegy a sarokba és telefonja!
Vagy valami időzavarba keveredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!