Úgy érzem teljesen összeroppanok. Nem bírom idegekkel. Van megoldás?
Sziasztok.
16 éves lány vagyok. 3 testvérem van.
Eddig ,békésen" éltük életünket a családunkkal. Sosem voltunk összetartó család. Mindenki távol állt a másiktól de elég tűrhető volt a helyzetünk. Egészen idáig. Anyám szószerint bepasizott Facen. Eljárogat b*szatni magát. És most terhes lett a szeretőjétöl. Anyám és apám hosszú ideje nem éltek szexuális életet sem anyum elmondása szerint. Várható volt h megunja majd egyszer. Fél éve csak a vita csak a vita megy itthon. Minket gyerekeket ez nagyon megvisel. Én eddig sem voltam magabiztos de amióta ez megy itthon még félénkebb lettem. Ugyanakkor agresszív is. Mindennel és mindenkivel. Néha önkéntelenül rágondolok valakire és haragot érzek iránta. Függetlenül h bántott e az illető vagy sem. A jegyeim sokat romlottak. Pedig jeles tanulo voltam. A kozepsuliba se tudtam beilleszkedni. Fáradékony vagyok és pesszimista. A hajam is kórosan hullik. Kopaszodok. Ez is stresszel jár. És nincs mellettem egy anya aki támogatna. Úgy viselkedik mint egy tini. Pedig regebben egy komoly gondolkozasu no volt. Megertem h nem szeretik egymást apával. De akk váljanak el.
Bocsánat h hosszu lett.
Anyád szerelmes,majd idővel te is megérted mi az.
A házasságukra nem tudsz hatással lenni,érthető anyukád reakciója,döntései,de nem kellene,hogy elhanyagoljon benneteket.
Keresd fel az iskola pszichológust,ha van,vagy kérj segítséget,tanácsot,egy olyan tanártól,akiben megbízol.
Xar helyzet,de nem a ti hábátok a kialakult helyzet,nem a gyerekek hibája.
Mennyi idősek a testvéreid?
Ha egy házasság rossz és szexuális kapcsolat sincs, az mindkét fél hibája. Szidhatod anyádat, de apad is felelős. Gondolom anya max 40 lehet teljesen normális, hogy szerelemre és szexre vágyik.
A válás nem olyan egyszerű, pláne ha 4 gyerek van. Kinek kellene költöznie és hova? Kinel maradnának a gyerekek? A kulonelő szülő fizetésének 50%a lenne a tartasdij, a maradekbol hogy el meg? Nyilván ezért nem válnak.
Köszönöm a válaszokat.
Am a testvéreim 15, 13 és 4 évesek. Anya 41. Apa 56. Én megértem anyut valamilyen szinten és nem hibáztatom de akaratlanul is haragot érzek iránta. Tudom h neki is és mindannyiónknak nehéz... Próbáltam észérveket felhozni a baba ellen is. De meg akarja tartani. Csak h a ferfi akitol van a gyerek csak anyu penzere hajt.
4-es tartasdijat rosszul tudod.
Kerdezo. Anyukadat prpbald megerteni. Lesz egy tundi kistesod is. A te bajod is nagy.Iskolapszichologus valoban segithet.
A valast is nehez lesz/lenne elviselni. Anyuddal probalj beszelgetni es kolcsonosen megerteni egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!