Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy érzem teljesen összeroppan...

Úgy érzem teljesen összeroppanok. Nem bírom idegekkel. Van megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

16 éves lány vagyok. 3 testvérem van.

Eddig ,békésen" éltük életünket a családunkkal. Sosem voltunk összetartó család. Mindenki távol állt a másiktól de elég tűrhető volt a helyzetünk. Egészen idáig. Anyám szószerint bepasizott Facen. Eljárogat b*szatni magát. És most terhes lett a szeretőjétöl. Anyám és apám hosszú ideje nem éltek szexuális életet sem anyum elmondása szerint. Várható volt h megunja majd egyszer. Fél éve csak a vita csak a vita megy itthon. Minket gyerekeket ez nagyon megvisel. Én eddig sem voltam magabiztos de amióta ez megy itthon még félénkebb lettem. Ugyanakkor agresszív is. Mindennel és mindenkivel. Néha önkéntelenül rágondolok valakire és haragot érzek iránta. Függetlenül h bántott e az illető vagy sem. A jegyeim sokat romlottak. Pedig jeles tanulo voltam. A kozepsuliba se tudtam beilleszkedni. Fáradékony vagyok és pesszimista. A hajam is kórosan hullik. Kopaszodok. Ez is stresszel jár. És nincs mellettem egy anya aki támogatna. Úgy viselkedik mint egy tini. Pedig regebben egy komoly gondolkozasu no volt. Megertem h nem szeretik egymást apával. De akk váljanak el.

Bocsánat h hosszu lett.

2015. nov. 15. 03:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Megértem a nehéz helyzetedet,a reakciódat,hogy anyád éli a tinédzser életét,te helyetted és szerintem is teljesen meggondolatlanásg teherbe esni így.

Sajnos megoldás nincs,mert ezek szerint a házasságában börtönben érezte magát és most úgy érzi kiszabadult...

Minél hamarabb le kell róluk válnod,elköltözni,az iskola pszichológus amit az előző válaszoló ajánlott lehet valamit segít.

2015. nov. 16. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!