Mit tegyek, ha már nem bírom?
Tudod, milyen nehéz szülőnek lenni? :D
Én sosem "hajtottam" a fiamat - mindig azt mondtam neki: ha nem tanulsz, majd kikötsz egy tré suliban, mert a jókba nem vesznek fel. nem tanult, most egy szakközépbe jár, mindenki kérdezi, mit keres Ő itt (mert jó a feje, csak nem volt szorgalmas) Viszont mire elvégzi a sulit, addigra ezt is szakgimnáziumnak fogják hívni, s meglesz az az előnye, hogy neki legalább lesz már szakmája.
Néha azt gondolom, nekem is "hajtani" kellett volna a gyerekemet...
És igen, mindenképpen szükséged lenne kikapcsolódásra, jól írta az első, mert a folyamatos stressz, feszültség tényleg okozhat betegséget. Kérd meg a szüleidet, legyenek kicsit megértőbbek és menj el sétálni, kikapcsolódni, futni vagy bármit, ami kimozdít egy kicsit :-)
Tudom, vagy legalább is gondolom, hogy nehéz, de nem ismernek annyira, hogy tudják, tanulás nélkül el se mennék iskolába. Kikapcsolódni elég nehéz ha boltba sem mernek elengedni:D
Megértem, hogy jót akarnak, de ez így nekem nem jó..:)
"A nehéz gyereket nevelni"-s szülő vagyok.
Tudod, mi jutott eszembe? Nem tudnád esetleg az osztályfőnöködet "szövetségessé" tenni? Elmondanád neki, hogy mik a problémáid, hogy még a boltba sem mehetsz el és így be fogsz "zazulni" év végére. Aztán, ha megértő, talán megkérhetnéd, hogy beszélgessen el egy kicsit a szüleiddel - fogjanak picit lazábbra, úgyis fogsz tanulni. Próbáld meg, hátha bejön... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!