Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kihatással lehet az életemre,...

Kihatással lehet az életemre, hogy nincs családom?

Figyelt kérdés

Vagyis papíron van, élnek és virulnak, csak én nem láttam őket már jó ideje. Szörnyű körülmények közt nőttem fel, és valahogy nem találom a helyem a világban.

Félbehagytam egy egyetemet, külföldön próbáltam boldogulni, de sajnos úgy érzem, nem jó irányba halad az életem. A barátommal élek, de megérett a dolog a szakításra. Emellett elvesztettem a munkám is.

Sajnos rajta kívül nincs senkim, és olyan elveszettnek érzem magam.

Vajon más lenne, ha normális családban növök fel?

2015. nov. 22. 20:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

Ha nem tett Veled olyat, ami egy apa-lánya kapcsolatban megengedhetetlen, akkor mindent meg lehet bocsátani.

Minden embernek van jó és rossz oldala. Sőt mi magunk minden embert jobbá tudunk formálni csupán az által, hogy a benne még csak pislákoló jóra reagálunk, és a többiről nem veszünk tudomást. Ha szeretnél családot, meg kell keresni mindegyikben azt, amit szeretsz, amiért szereted, és amikor beszélsz hozzájuk, akkor ezt a szeretett személyt lásd magad előtt. Te is megérzed, hogy milyen gondolatokkal szólnak Hozzád, a szavak közvetítik ezt is még a kimondott tartalmon felül. Ő is egész biztosan érzi, hogy mit gondolsz róla. Lehet, az indulat annak szól, hogy a lánya nem fogadja el őt, nem tudja szeretni. Lehet, hogy ő ugyanúgy szenved e miatt mint Te, ezért kezd látható ok nélkül ordítani a telefonba, hiszen nem tudja kezelni azt, amit felőled érez, pedig ő egy szerető, szeretett lányra vágyik.

Szóval, akik fontosak Neked, keresd meg, hogy mi az, amit szeretsz bennük, vagy mi az, amit szerethetnél, legyen ez a gondolataidban, ha hozzájuk szólsz. Még, ha veszekedtek is, tudd, hogy ő az a szeretett ember. Mert a családon belül szoktak veszekedni, ordítani is egymással néha, mégis a másik szeretett személy marad, az indulat egy helyzetnek szól, nem a másiknak. A másik az minden szó mögött szeretett, számodra fontos személy marad.

2015. nov. 22. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:
25%
sajna az ilyen embereklet éri uutol a halyléktalanság
2015. nov. 23. 00:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Tegnap már azt írtad, hogy hazajössz. Mondjuk én először már kb két éve tanácsoltam ezt neked. Azóta már rég egyenesben lenne az életed.
2015. nov. 23. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!