Kihatással lehet az életemre, hogy nincs családom?
Vagyis papíron van, élnek és virulnak, csak én nem láttam őket már jó ideje. Szörnyű körülmények közt nőttem fel, és valahogy nem találom a helyem a világban.
Félbehagytam egy egyetemet, külföldön próbáltam boldogulni, de sajnos úgy érzem, nem jó irányba halad az életem. A barátommal élek, de megérett a dolog a szakításra. Emellett elvesztettem a munkám is.
Sajnos rajta kívül nincs senkim, és olyan elveszettnek érzem magam.
Vajon más lenne, ha normális családban növök fel?
Ha nem tett Veled olyat, ami egy apa-lánya kapcsolatban megengedhetetlen, akkor mindent meg lehet bocsátani.
Minden embernek van jó és rossz oldala. Sőt mi magunk minden embert jobbá tudunk formálni csupán az által, hogy a benne még csak pislákoló jóra reagálunk, és a többiről nem veszünk tudomást. Ha szeretnél családot, meg kell keresni mindegyikben azt, amit szeretsz, amiért szereted, és amikor beszélsz hozzájuk, akkor ezt a szeretett személyt lásd magad előtt. Te is megérzed, hogy milyen gondolatokkal szólnak Hozzád, a szavak közvetítik ezt is még a kimondott tartalmon felül. Ő is egész biztosan érzi, hogy mit gondolsz róla. Lehet, az indulat annak szól, hogy a lánya nem fogadja el őt, nem tudja szeretni. Lehet, hogy ő ugyanúgy szenved e miatt mint Te, ezért kezd látható ok nélkül ordítani a telefonba, hiszen nem tudja kezelni azt, amit felőled érez, pedig ő egy szerető, szeretett lányra vágyik.
Szóval, akik fontosak Neked, keresd meg, hogy mi az, amit szeretsz bennük, vagy mi az, amit szerethetnél, legyen ez a gondolataidban, ha hozzájuk szólsz. Még, ha veszekedtek is, tudd, hogy ő az a szeretett ember. Mert a családon belül szoktak veszekedni, ordítani is egymással néha, mégis a másik szeretett személy marad, az indulat egy helyzetnek szól, nem a másiknak. A másik az minden szó mögött szeretett, számodra fontos személy marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!